O nouă gafă vestimentară! Carmen Iohannis, în rochie de vară la temperaturi de iarnă, în Franţa

Publicat pe

Carmen Iohannis a atras din nou toate privirile cu ţinuta aleasă. Carmen şi Klaus Iohannis au răspuns pozitiv invitaţiei lui Brigitte şi Emmanuel Macron de-a le fi oaspeţi de onoare la Palatul Elysee. 

Preşedintele României şi Carmen Iohannis au luat parte la întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii române din Franţa, desfăşurată la Ambasada României din Paris. Rochia Primei Doamne a atras toate privirile, mai ales în combinaţie cu pantofii şi clutch-ul roz pal.

Prima Doamnă a optat pentru o creaţie Andreea Tincu, mânecile transparente ale rochiei cloş, din brocart bleu, fiind un detaliu-semnătură al noii sale colecţii.

„La întalnirea cu reprezentanţii comunităţii române din Franţa, desfăşurată la Ambasada României din Paris, doamna Carmen Iohannis a purtat o rochie din brocart Andrea Tincu”, a scris designerul care a creat ţinuta Primei Doamne. Din păcate, însă, spre deosebire de ultimele apariții, care au fost îmbucurătoare, de data aceasta avem parte de o nouă gafă vestimentară.

Nu de alta, dar Carmen Iohannis nu numai că face notă discordată cu toți oamenii din fotografie, așa cum lesne se poate vedea, ba chiar, mai mult, creația pe care o poartă este una destinată sezonului cald. Cu siguranță că în Paris temperaturile sunt extrem de scăzute și, oricum, o apariție oficială, în miez de iarnă, n-ar trebui niciodată să fie formată… dintr-o simplă rochie și atât.

Carmen Iohannis demonstrează încă o dată că sfidează orice normă vestimentară și de protocol și că nu îi pasă de criticile pe care le-a primit de-a lungul vremiii. Dacă ne entuziasmasem cu ultimele două apariții publice, vizibil mai bune decât majoritatea de până acum, Prima Doamnă demonstrează că… nu se face primăvară doar cu o singură floare.

O nouă gafă vestimentară! Carmen Iohannis, în rochie de vară la temperaturi de iarnă, în FranţaO nouă gafă vestimentară! Carmen Iohannis, în rochie de vară la temperaturi de iarnă, în Franţa

Carmen Iohannis a împlinit 58 de ani. Cum a evoluat stilul Primei Doamne

rima Doamnă a României, a împlinit vârsta de 58 de ani. Soţia preşedintelui a atras de foarte multe ori atenţia asupra sa datorită stilului său vestimentar. A fost criticată, însă Prima Doamnă pare că a ignorat toate vocile rele! 

Foto: Hepta, Facebook Andreea Tincu  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter