Bianca Rus de la "Bravo, ai stil! Celebrities"și Ștefan Farell s-au despărțit. "Nu cred în relațiile la distanță"

Publicat pe

Bianca Rus, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, s-a desparțit de iubit, la numai câteva zile după ce și-au oficializat relația. Vedeta este din nou singură.

În ultima perioadă Bianca Rus părea că își găsise liniștea și fericirea în bratele lui Ștefan. Cu toate astea, norocul nu pare să fi fost de partea ei nici de data aceasta, pentru că cei doi s-au și depărțit.

Anunțul a fost făcut chiar de Ștefan Farell, pe rețelele de socializare. Din acesta reiese că cei doi au luat hotărârea de comun acord, scrie cancan.ro.

„Dragii mei, Am stat și am cumpănit mult ce decizie să iau în legătură cu relația pe care o am cu Bianca. Mulți dintre voi mă cunoașteți ca un om asumat și care ia decizii calculate.

Citește și: Imagini din cabina concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Cum au fost surprinse fetele înainte de show

Sunt o persoană publica, am prieteni în toate ramurile modei, începând de la designeri, până la make-up artiști, am o agenție de modeling în care m-am implicat 100% de 25 de ani, am lansat și format modele de talie națională și internațională, sunt motorul și sufletul evenimentului de modă. 

Având în vedere că aceste lucruri îmi ocupă tot timpul, faptul că nu cred în relațiile la distanță (…). Diferențele dintre noi și interesele noastre, am decis în comun acord cu Bianca să punem stop relației.  Bianca e o fată bună și cred că are dreptul să fie fericită cu cineva care o merită, cineva care să-i fie aproape atunci când are nevoie.', a precizat Ștefan pe pagina sa Facebook.

Bianca Rus a divorțat în decembrie

Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au divorțat oficial în luna decembrie. La scurt timp după ce și-au unit destinele, artista a mărturisit că trăiește un calvar alături de soțul ei și a hotărât ca este mai bine sa divorțeze.

După o serie de acuzații și jigniri s-a ajuns la inevitabila despărțire, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 București anulând actul de căsătorie după câteva termene.

Citește și: Cine e iubitul Biancăi Rus de la „Bravo, ai stil! Celebrities” Cei doi și-au făcut în sfârșit publică relația

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter