Cine e iubitul Biancăi Rus de la "Bravo, ai stil! Celebrities" Cei doi și-au făcut în sfârșit publică relația

Publicat pe

Bianca Rus de la Bravo, ai stil! Celebrities, și-a făcut azi publică relația, imediat după debutul fulminant din show-ul de la Kanal D. Iată cine este bărbatul alături de care vedeta și-a refăcut viața la scurt timp după divorț!

Bianca Rus este plină de surprize! După ce s-a înscris în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, solista a mai bifat o premieră – azi a anunțat în sfârșit că se află într-o relație, simultan cu iubitul ei!

Citește și: Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme, iar acum s-a dat pe mâna medicului estetician… „Bărbaţii nu mă recunosc pe stradă”!

Cei doi au postat anunțul pe Facebook, unde au fost felicitați imediat de prieteni. Dat fiind că l-a ținut ascuns până acum pe bărbatul iubit, pentru cei mai mulți a fost o surpriză să constate că este vorba despre cineva care activează în lumea modei.

Așadar, cu siguranță Bianca Rus va avea parte de toată susținerea lui Stefan Farrell pe parcursul competiției Bravo, ai stil! Celebrities.

Bianca Rus a divorțat înainte de Crăciun!

Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au divorțat oficial, înainte de Crăciun. La scurt timp după ce și-au unit destinele, artista a mărturisit că trăiește un calvar alături de soțul ei, motiv pentru care a decis să divorțeze. Au urmat acuzații și jigniri care au condus spre un inevitabil divorț.

Citește și: Cine este Bianca Rus de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Artista a slăbit 60 de kilograme!

După doar câteva termene, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 București au anulat actul de căsătorie.

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun s-a încheiat, oficial, mariajul, iar acum bianca Rus este liberă să iubească din nou.

Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter