Blake Lively – Declaraţie de dragoste pentru Ryan Reynolds, la împlinirea a 40 de ani

Publicat pe

Ryan Reynolds a împlnit 40 de ani pe 23 de octombrie, iar actorul şi-a sărbătorit ziua de nastere alături de Blake Lively, soţia sa, care de curând a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

 

Cei doi au ales să petreacă seara într-un loc cu totul special, un restaurant japonez din New York unde s-au îndrăgostit şi unde Ryan şi-a sărbătorit în urmă cu 4 ani ziua de naştere.

 

 

„Cea mai bună. Aniversare. Din toate timpurile', a scris actorul pe contul său de Instagram, însoţindu-şi mesajul de o fotografie cu ei deghizaţi în… iepuri. Actorul i-a mulţumit soţiei lui, dar şi celor doi copii care nu le-au stricat seara în ciuda faptului că plănuiseră să facă acest lucru.

 

Blake Lively a postat o fotografie de la petrecere în care apare împreuna cu Ryan, iar acesta ţine în mână o fotografie de la petrecerea din urmă cu 4 ani.

 

https://www.instagram.com/p/BMAIU-Bg-m7/

 

„Ne-am îndrăgostit în restaurantul vostru din Boston. Ne-am îndrăgostit de asemenea în restaurantul din New York. Mulţumim pentru mâncarea delicioasă şi pentru amintiri. O altă aniversare fericită alături de Ryan. Hei, Reynolds, îmi place atât de tare de tine. Doar spuneam aşa…'

 

În urmă cu câţiva ani, cei doi au ieşit la o întâlnire pe nevăzute, însă fiecare trebuie să se întâlnească cu altcineva. Au sfârşit, prin a pleca împreună de la acea întâlnire, după cum a povestit actorul.

 

Ryan Reynolds şi Blake Lively s-au căsătorit în 2012, iar acum sunt părinţii a doi copii, o fetiţă pe nume James, în vârstă de 1 an şi jumătate şi un bebeluş de câteva zile, al cărui sex nu l-au dezvăluit pentru moment.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter