Ciara este însărcinată cu al doilea copil

Publicat pe

Ciara urmează să devină mamă penru a doua oară! Artista și proaspătul ei soț, fotbalistul Russell Wilson, au confirmat vestea chiar de ziua ei de naștere.

ciara-copil

 

Ciara (31 ani) urmează să devină mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut de către artistă chiar de ziua ei de naștere, printr-o postare publicată pe contul personal de Instagram.

În această zi de naștere specială, am primit cadou foarte multă iubire de la prietenii mei și de la familie și sunt încântată să împărtășesc cu voi cel mai mare dar pe care Dumnezeu mi-l putea da„, a scris Ciara în dreptul fotografiei în care apare alături de proaspătul ei soț, Russell Wilson (27 ani), cei doi ținănd brațele pe burta artistei.

De altfel, fotbalistul a repostat fotografia pe contul său, iar în descriere a scris: „Cea mai mare binecuvântare dintre toate. Sunt recunoscător pentru totdeauna ” alături de hashtag-ul #BabyWilsonOnTheWay.

Ciara și Russel Wilson s-au căsătorit în urmă cu trei luni, după o relație de un an. Cântăreața mai are un copil, Future Zahir Wilburn, cu rapperul american, Future.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter