Bluza favorită a Prințesei Diana, din nou la modă în 2020! Ce nu trebuie să lipsească anul acesta din dressingul tău

Publicat pe

Prințesa Diana, la fel ca Meghan Markle și Kate Middleton, a fost un style icon, în anii ’80, în Marea Britanie și nu numai. Iată că, aproape 40 de ani mai târziu, trendul a revenit și unul dintre item-urile ei preferate e din nou la modă!

Prințesa Diana a fost, în anii ’80, un adevărat trendsetter pentru femeile din lumea întreagă, stilul ei vestimentar fiind copiat de toate brandurile mass market la vremea respectivă, la fel cum se întâmplă și azi în cazul Duceselor de Sussex și de Cambridge, Meghan Markle și Kate Middleton.

Cum moda se întoarce, iată că piesa principală a anilor ’80, una dintre favoritele Dianei, a revenit în forță în moda lui 2020 și se anunță un must have. Este vorba despre item-urile cu guler ruffle sau „pie crust collar”, cunoscute la noi ca bluze cu guler de inspirație victoriană.

Prințesa Diana adora bluzele cu guler de inspirație victoriană

Cel mai important este însă că bluza cu guler de inspirație victoriană este o piesă extrem de versatilă, ce poate fi purtată atât cu fustă midi, cât și cu pantaloni skinny ori cu jeanși, acest lucru fiind dovedit de însăși Diana, care apare în fotografiile vremii în nenumărate ocazii purtând bluze de acest gen.

Iată câteva dintre ocaziile în care Prințesa Diana a purtat bluze cu guler de inspirație victoriană care, cu siguranță, vor constitui o inspirație și pentru voi, pentru că, anul acesta, sigur în garderoba voastră se va găsi cel puțin un astfel de item.

Foto: Hepta, Instagram

Bluza favorită a Prințesei Diana, din nou la modă în 2020! Ce nu trebuie să lipsească anul acesta din dressingul tăuBluza favorită a Prințesei Diana, din nou la modă în 2020! Ce nu trebuie să lipsească anul acesta din dressingul tău
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter