Bogdan Mocanu, mesaj pentru Jador, după ce l-a văzut la Survivor: „M-am săturat să...”

Publicat pe

Pe Bogdan Mocanu și pe Jador, de la Survivor, îi leagă o prietenie specială. Cei doi s-au cunoscut la Puterea Dragostei și au rămas prieteni și în afara competiției. Acum, Jador se luptă pentru premiul cel mare la Survivor, pe care speră să îl câștige.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul a izbucnit în plâns, atunci când Georgiana, fata pe care o iubește, i-a transmis un mesaj. Jador a mai plâns și cu alte ocazii, iar prietenul lui, Bogdan Mocanu, i-a transmis acum un mesaj.

 „M-am săturat să te văd plângând.  Te iubim și te așteptăm acasă, frățiorul meu de altă mamă!”, i-a spus Bogdan Mocanu lui Jador, într-un InstaStory.

Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre relația lui Jador cu Georgiana

Chiar dacă Georgiana nu i-a greșit cu nimic, atunci când a ajuns faimos, Jador și-a dorit să se bucure de moment. A crezut, așa cum a recunoscut chiar el la Survivor, că tânăra este la fel ca alte femei care își doresc doar faimă și bani. Timpul i-a dovedit că s-a înșelat amarnic. Bogdan Mocanu a fost convins că prietenul său va conștientiza ce eroare a comis, după ce va ajunge în junglă.

Bogdan Mocanu, mesaj pentru Jador, după ce l-a văzut la Survivor: „M-am săturat să...'Bogdan Mocanu, mesaj pentru Jador, după ce l-a văzut la Survivor: „M-am săturat să...'

„Sper să învățați și voi lecția asta, să ne uităm pe lângă noi că poate avem ce ne trebuie și să nu mai căutăm prin lume marea cu sarea', a adăugat Bogdan Mocanu. Rămâne de văzut ce se va întâmplat mai departe cu relația dintre Jador și Georgiana. Colegii lui din echipa Faimoșilor, în mod special Culiță și Simona Hapciuc, par să fie convinși că tânăra încă are sentimente puternice pentru Jador.

Citește și: Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador. A venit la Survivor ca să uite de ea

Citește și: Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns la psiholog: ‘Ne-a îmbolnăvit pe toți’

Citește și: Jador, la fel de îndrăgostit de Georgiana, fosta lui iubită, la 4 ani de la despărțire! „Dacă mă va ierta vreodată, o s-o…’

Ce mesaj i-a transmis Georgiana lui Jador la Survivor

După ce au câștigat jocul comunicării, Faimoșii au citit mesajele primite din partea celor dragi, chiar de Sfântul Valentin. Cu toate că și Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au izbucnit în lacrimi, cel mai dramatic moment a fost cel în care Jador a citit rândurile scrise de Georgiana.

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas.

Când ai plecat la Survivor, dar de acolo din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet, i-a transmis Georgiana lui Jador.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter