Bolnavă de cancer, Shannen Doherty este o mare luptătoare. „Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc!”

Publicat pe

Actriţa Shannen Doherty, în vârstă de 45 de ani, a fost diagnosticată în urmă cu un an şi jumătate cu cancer mamar, boală împtriva căreia a început o luptă dură.

 

Vedeta din serialul „Beverly Hills 90210' urmează de câteva săptămâni şedinţe istovitoare de radioterapie, care şi-au pus amprenta asupra corpului său, care a trecut, printr-o mastectomie anul trecut, urmată de chimioterapie.

 

Actriţa se dovedeşte a fi însă o mare luptătoare după cum a dezvăluit pe pagina sa de Instagram, acolo unde şi-a ţinut fanii în permanenţă la curent cu evoluţia bolii sale.

 

După o şedinţă de radioterapie, actriţa găseşte puterea să danseze, mişcarea ajutând-o atât fizic, cât şi psihic:”Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte”.

 

Antrenoarea ei, Neda, este impresionată de felul în care Shannen se mobilizează în această perioadă delicată, fiind un adevărat exemplu: „Urmărind-o pe Shan pe acest drum mi-a dat o lecţie de viaţă. Niciodată n-am auzit-o să se plângă de ceva!!!”, a scris antrenoarea, pentru care Shannen este o adevarata „eroina”.

 

Shannen a luat hotărârea a face doze duble de radiaţii pentru a termina mai repede radioterapia şi a reveni la o viaţă normală. In ultimele fotografii postate se observa ca parul a inceput sa-i creasca.

 

Foto: Instagram

 

Bolnavă de cancer, Shannen Doherty este o mare luptătoare. „Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc!'Bolnavă de cancer, Shannen Doherty este o mare luptătoare. „Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc!'

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter