E oficial! Serena Williams se mărită

Publicat pe

Semne bune anul are… O mulțime de celebrități se pregătesc și în 2017 să-și pună pirostriile sau să devină părinți, iar printre ele se află și celebra jucătoare de tenis Serena Williams (35), care a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Alexis Ohanian (33) în timpul vacanței petrecute le Roma de Sărbători.

 

 

Îndrăgostită nebunește de Alexis, faimoasa tenismenă și-a împărtășit bucuria cu fanii săi pe Reddit – un site de socializare al cărui fondator este chiar iubitul. Serena a publicat mai întâi un desen amuzant din care reiese că a fost cerută în căsătorie.  Se pare însă că diamantul uriaș din caricatura care-i reprezintă pe cei doi nu a fost cu nimic exagerat, pentru că ulterior tenismena a postat și o poză în care elementul central este inelul de logodnă.

 

 

 

Fotografia postată pare chiar ușor ciudată, dat fiind că Serena este îmbrăcată sport și pare mai degrabă ieșită de la un antrenament, în timp ce Alexis este în smoking, dar aceste detalii pălesc în fața celui mai important: pe degetul inelar al sportivei se vede un inel enorm de logodnă… Alexis, care a și declarat, de altfel, că Serena l-a făcut cu această ocazie, cel mai fericit bărbat de pe planetă, și-a cerut iubita de soție în cel mai romantic mod – a dus-o în același restaurant din Roma unde s-au întâlnit prima oară.

 

Acum, Serenei nu-i mai lipsește decât rochia de mireasă, dar asta cu siguranță nu reprezintă o problemă pentru tenismenă, dat fiind că este bună prietenă cu renumita creatoare de rochii de mireasă Vera Wang. Singura ei problemă ar putea-o constitui… mărimea inelului de logodnă, care ar putea-o deranja în timpul meciurilor.

 

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta, Reddit

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter