Brad Pitt a flirtat cu Sienna Miller la Festivalul de la Glastonbury

Publicat pe

Dacă zvonurile se adeveresc, Brad Pitt (53 de ani) şi Sienna Miller (35 de ani) ar forma, cu siguranţă, unul dintre cele mai hot cupluri ale momentului.

 

Cei doi sunt singuri, el despărţindu-se de Angelina Jolie anul trecut, iar ea rupând logodna cu actorul Tom Sturridge, împreună cu care are o fetiţă, Marlowe.

 

Drumurilor lor s-au intersectat de curând, Sienna jucând în pelicula „The Lost City of Z', o peliculă produsă de Brad Pitt şi imediat au apărut zvonuri că între cei doi ar exista o idilă.

 

Aparitie rara: Brad Pitt s-a intors pe covorul rosu, o data cu premiera filmului „The Lost City of Z”

 

Actriţa britanică a dezminţit la vremea aceea zvonurile, susţinând că ea şi Brad s-au văzut foarte rar pe platourile de filmare.

 

La festivalul de muzică de la Glastonbury din weekend, cei doi nu s-au mai putut ascunde. Tabloidul „The Sun' a scris că Brad şi Sienna au fost vazuţi împreună în zona VIP. „Brad şi Sienna nu se puteau opri din a se atinge şi a se mângâia. Păreau foarte apropiaţi.'

 

„Daily Star Online' susţine că Brad şi Sienna s-ar fi sărutat în faţa celor prezenţi în zona VIP. Pentru moment, agentul actorului a refuzat să facă vreun comentariu despre această poveste, mai ales că actorul a fost „cuplat” de presa in ultima perioada cu multe femei frumoase şi celebre, ultima pe listă fiind Elle Macpherson.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter