Actorul Bradley Cooper, surprins când sărută un bărbat. Despre ce e vorba în noul său film de pe Netflix 

Publicat pe

Actorul Bradley Cooper, surprins când sărută un bărbat. Vedeta de la Hollywood îl va interpreta, în noul său film, pe compozitorul Leonard Bernstein, cel care avea să recunoască, public, orientarea lui sexuală, mai târziu. Actorul joacă rolul principal, dar este și scenarist, și regizor al filmului produs de Netflix. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bradley Cooper este un actor celebru de la Hollywood, cunoscut și pentru filmul A Star is Born (2018), unde a apărut alături de Lady Gaga. În noul film marca Netflix, vedeta îl va interpreta pe Leonard Bernstein. Acesta din urmă a fost pianist, dirijor și compozitor, care s-a născut în America, însă familia lui era originară dintr-o localitate din Ucraina. 

Actorul Bradley Cooper, surprins când sărută un bărbat. Despre ce e vorba în noul său film de pe Netflix Actorul Bradley Cooper, surprins când sărută un bărbat. Despre ce e vorba în noul său film de pe Netflix 

Netflix a postat deja, pe rețelele sociale, câteva fotografii de pe platourile de filmare. Bradley Cooper a fost surprins când săruta pasional un bărbat, într-un parc din New York, însă totul face parte dintr-o scenă a noului film, despre care nu se știe momentan când va avea marea premieră. 

Citește și: Irina Shayk și Bradley Cooper, surprinși împreună, la doi ani de la despărțire.Cum s-au afișat în public

Citește și: O nouă idilă la Hollywood?Bradley Cooper, surprins pe plajă, în ipostaze tandre, cu fosta soție a lui Ben Affleck

Citește și: Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani.Vedeta a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador:”Ne-am apropiat, mi-a plăcut…”

Actorul Bradley Cooper, surprins când sărută un bărbat

Actorul de la Hollywood îl va interpreta pe compozitorul și pianistul Leonard Bernstein în mai multe etape ale vieții sale, în noul film de pe Netflix. Serviciul de streaming a postat deja câteva imagini de pe platourile de filmare. Astfel, Bradley Cooper a fost surprins sărutându-și, pasional, colegul de breaslă. Însă, totul face parte dintr-o scenă a lungmetrajului. 

Este vorba despre actorul Matt Bomer, cel cu care s-a și sărutat în una dintre secvențele filmului, care se numește Maestro. Bradley Cooper îl interpretează pe compozitorul Leonard Bernstein, în timp ce Matt Bomer joacă rolul unui interpret la clarinet, un fost partener, în viața reală, al compozitorului Bernstein, a cărui poveste de viață a inspirat filmul. Lungmetrajul îi are în distribuție pe Carey Mulligan în rolul soției lui Bernstein, Felicia Montealegre, dar și pe Jeremy Strong în rolul criticului John Gruen.

Actorul Bradley Cooper, de nerecunoscut la 47 de ani 

Vedeta de la Hollywood este nu doar actor, ci și scenarist și regizor, așa cum se întâmplă cu filmul Maestro. El regizează, de altfel, și continuarea lui A Star is Born, care a avut premiera în 2018, la care a luat parte și Lady Gaga. Pe atunci, lungmetrajul romantic a avut un real succes. Totodată, actorul poate fi recunoscut cu greu în următorul său film de pe Netflix, Maestro, în care îl interpretează pe compozitorul Leonard Bernstein, relatează CNN. Noile fotografii îl arată pe Cooper în rolul unui Bernstein mai tânăr. 

Povestea de viață a lui Leonard Bernstein

Leonard Bernstein a fost un compozitor, dirijor și pianist celebru. El este cunoscut, mai ales, pentru că a compus muzica pentru West Side Story, spectacolul de pe Broadway din 1957 care a dat naștere filmului din 1961 și recentului remake al lui Steven Spielberg. Berstein a avut o altă orientare sexuală și a ales să se căsătorească cu o femeie pentru a evita discuțiile în societate. În anii ‘70, el și-a recunoscut orientarea sexuală și a ales să se separe de soție, în aceeași perioadă. După decesul soției sale, din cauza cancerului, compozitorul a trăit cu un sentiment de vină față de ea. Compozitorul a murit în 1990, la 72 de ani, în New York.

Sursă foto: capturi Netflix (Twitter), Access (YouTube), Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter