Monica Gabor îl numește pe Mr. Pink tatăl Irinei, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu: "Părinți mândri"

Publicat pe

Monica Gabor formează un cuplu de mulți ani cu Mr. Pink și, iar Irinel Columbeanu nu mai este de multă vreme în peisaj, însă totuși cei doi sunt legați în continuare de fiica lor, Irina. Recent însă, Monica a postat un mesaj în social media în care îl numește tatăl Irinei pe actualul său partener…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Gabor trăiește de mulți ani în America alături de Mr. Pink și fiica ei, iar Irinel Columbeanu chiar a dezvăluit recent că cei doi ar fi căsătoriți. Cu siguranță, actualul partener de viață îi este ca un tată Irinei, însă acest lucru, scris negru pe alb chiar de către Monica, i-a șocat pe fanii vedetei…

Monica Gabor îl numește pe Mr. Pink tatăl Irinei, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu: "Părinți mândri"Monica Gabor îl numește pe Mr. Pink tatăl Irinei, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu: "Părinți mândri"

Monica Gabor îl numește pe Mr. Pink tatăl Irinei

Irina locuiește de mai mulți ani peste Ocean, alături de mama ei, Monica Gabor și partenerul acesteia, Mr. Pink. Totuși, înainte să se mute în SUA, fosta doamnă de la Izvorani a dus multă muncă de convigere cu Irinel Columbeanu, pentru a o lăsa pe Irina să își facă un viitor în altă țară. Acum, din păcate, omul de afaceri își vede tot mai rar fiica și, cu siguranță, Irina a găsit figura paternă în Mr. Pink, partenerul de viață al mamei sale.

Citește și: De ce nu-și vizitează Irinel Columbeanu fiica, în SUA: „Nu mă duc nicăieri neinvitat'. Ce spune despre Monica Gabor

Citește și: Cum s-au cunoscut Monica Gabor și Anna Lesko.Irinel Columbeanu a povestit tot!

Citește și: În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul:„Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta’

Citește și: Dovada că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat.Cum s-au dat de gol, în fața tuturor

Recent, Monica Gabor și Mr. Pink au participat la o festivitate unde Irina a primit mai multe diplome pentru implicare socială, dar și pentru succesul înregistrat în multe discipline și activități școlare, iar la final a postat mai multe fotografii atât cu diplomele, cât și cu fiica ei. Într-una dintre ele apăreau și ea și Mr. Pink, iar fanii au fost uimiți să vadă mesajul postat pe poză.

Proud parents (n. red. părinți mândri) of @irinacolumbeanu111„, a scris Monica pe Instagram… însă părintele de sex masculin nu era Irinel Columbeanu, ci Mr. Pink…

De ce și-a lăsat Irinel Columbeanu fiica să studieze în America

De aproape patru ani, Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, locuiește în America. Chiar dacă la început omul de afaceri nu a fost de acord să pună așa o distanță între el și fiica lui, s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

Discuția de la vremea respectivă a fost mai complicată de atât, iar Irinel Columbeanu a fost chiar certat de Mr. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor.

,,În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America, și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo’, a declarat Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Pe 27 mai, Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani, însă fiica lui nu a fost alături de el, cu toate că și-ar fi dorit. Afaceristul a fost totuși bucuros pentru că Monica și fiica lor i-au trimis mesaje de felicitare.

„Ma bucură faptul că a ajuns cartea scrisă de mine la ele, în America, chiar de ziua mea! Cred că ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine. Monica mi-a scris și ea «la mulți ani», la fel și Irina. Mi-au transmis niște mesaje drăguțe cu emoticoane, care m-au amuzat foarte tare. Așa cum am spus, chiar dacă nu sunt aproape, eu țin legătura cu ele și totul este foarte bine. Bineînțeles că ar fi fost altceva, dacă erau alături de mine', a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter