În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul: „Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta”

Publicat pe

S-a aflat în ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, după ce au anunțat divorțul. Se pare că în ciuda faptului că au ales să urmeze căi separate în viață, sentimentul de prietenie dintre ei nu a dispărut. Jurata de la Bravo, ai stil! a mărturisit că-l iubește mai mult decât orice pe lumea asta și că, indiferent de situație, el rămâne „inima, dragostea și sufletul ei'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, după ce au anunțat divorțul? E întrebarea ce stă pe buzele tuturor, după ce ieri, 31 mai, vedeta a dat vestea despărțirii. Însă, deși s-au separat, spune ea, bărbatul va rămâne pentru totdeauna în inima și în sufletul ei și îl va considera mereu „dragostea ei'.

În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul: „Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta'În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul: „Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta'

Ieri, o vește șocantă a uluit lumea mondenă din România. Raluca Bădulescu a anunțat public faptul că ea și soțul ei, Florin Stamin, divorțează după 13 ani de căsnicie. Din spusele vedetei de atunci reiese că decizia de a urma căi separate în viață a fost luată de comun acord. În plus, jurata de la Bravo, ai stil! susținea că sentimentul de prietenie îi va lega mereu.

Citește și: Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează, după 13 ani de căsnicie:„Sentimentul de prietenie și de grijă ne va lega în continuare'

Citește și: Raluca Bădulescu, totul despre relația cu soțul ei, după 13 ani de căsnicie:„Nu cred în compromisuri'/ EXCLUSIV

Citește și: De la ce pornesc certurile între Delia și Răzvan Munteanu și cine cedează:”Cel care a greșit…”

Citește și: Ce cadou inedit îi pregătește Culiță Sterp fiului său, de ziua lui. Milan e actor la nici măcar 1 an:”Să știe că tati a făcut…”

În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, după ce au anunțat divorțul

Recent, Raluca Bădulescu a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV pentru a clarifica și mai bine situație. Transparentă ca de obicei, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri lămuritoare, pentru a nu lăsa loc de interepretări. Printre altele, ea a spus în ce relații a rămas cu fostul ei partener.

Raluca Bădulescu a confirmat informația privitoare la divorțul dintre ea și soțul ei. Vedeta nu a dezvăluit, însă, niciun motiv care a dus la separare. Cert este că, potrivit declarațiilor ei, mereu îi vor lega o mare prietenie, indiferent de situație.

„(…) Este adevarat, Florin si cu mine am decis sa mergem pe drumuri separate. Asta este viata, se intampla. (…) Pe noi oricum o sa ne lege mereu o prietenie mare', a declarat Raluca Bădulescu în cadrul unei emisiuni TV, scrie spynews.ro.

Vedeta, declarație de iubire pentru Florin Stamin, după despărțire

Jurata de la Bravo, ai stil! a apărut pe micul ecran cu zâmbetul pe buze, încă o dovadă că e o femeie puternică. A explicat că decizia de a divorța a fost luată de comun acord. În plus, după ce a mărturisit că încă vorbește cu soțul ei Florin Stamin și îi leagă o frumoasă prietenie, dar și trecutul petrecut împreună, ea i-a făcut și o declarație de iubire… subtilă.

Mai exact, Raluca Bădulescu a suținut că deși divorțează de soțul ei, o să-l iubească mereu, pentru tot restul vieții. Acesta va rămâne una dintre cele mai importante persoane pentru ea.

„(…) Îl iubesc mai mult decat orice pe lumea asta. Indiferent de orice, ramane inima, dragostea și sufletul meu. Mereu o să fie in inima mea si sufletul meu', a adăugat ea.

Cum a anunțat vedeta despărțirea

Raluca Bădulescu a fost cea care a anunțat separarea de soțul ei. Creatoarea de modă a declarat public faptul că ea și Florin au decis să înceapă un nou capitol în viață, dar separați.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare’, a declarat Raluca Bădulescu, conform wowbiz.ro.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter