Raluca Bădulescu, totul despre relația cu soțul ei, după 13 ani de căsnicie: „Nu cred în compromisuri”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Raluca Bădulescu s-a căsătorit cu Florin în urmă cu 13 ani, trei luni mai târziu de când s-au cunoscut, iar de atunci sunt de nedespărțit. Vedeta ne-a vorbit deschis despre relația cu soțul ei, acel Făt Frumos pe care l-a așteptat mult timp. S-a îndrăgostit la prima vedere și încă are clar în minte toate detaliile de la prima întâlnire cu cel care i-a fost „predestinat'. Jurata de la Bravo, ai stil! a povestit cu lux de amănunte cum a decurs prima întâlnire și cum se înțelege acum cu partenerul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sunt curioasă, ce te atrage pe tine la un bărbat mai întâi și mai întâi. Îți mai amintești cum era îmbrăcat Florin atunci când v-ați cunoscut? Ce ai remarcat prima oară la el? Pentru că ai spus că a fost dragoste la prima vedere, sunt sigură că îți amintești…

Da, îmi amintesc cum era îmbrăcat. Ochii, privirea, atitudinea, comportamentul, imaginea sunt primele lucruri care mă atrag la un bărbat. Nu sunt și nu am fost niciodată o femeie superficială. Privirea este cea mai importantă, ea spune o mie de lucruri despre un om. Ne-am cunoscut la sfârșitul unei veri, venise de la Ibiza, purta un still boho-chic specific Ibizei pe care nu îl mai văzusem. M-a atras și din punct de vedere fizic, dar și cu lookul său. Avea o nonșalanță, un aer special. A fost dragoste la prima vedere.

Raluca Bădulescu, totul despre relația cu soțul ei, după 13 ani de căsnicie: „Nu cred în compromisuri'/ EXCLUSIVRaluca Bădulescu, totul despre relația cu soțul ei, după 13 ani de căsnicie: „Nu cred în compromisuri'/ EXCLUSIV

Raluca Bădulescu: „Am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat'

Aveai 34 de ani când l-ai cunoscut pe soțul tău și mărturiseai că nu ai renunțat niciodată la speranța de a-l găsi pe Făt Frumos al tău pe cal alb… și uite că s-a întâmplat! Mai mult, v-ați căsătorit la trei luni după ce v-ați cunoscut. Crezi în predestinare? Ce ai simțit când l-ai văzut?

Da, aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în
minuni, ele există. Ne-am căsătorit la trei luni după ce ne-am cunoscut, cununia religioasă am făcut-o la 10 ani după ce ne-am cunoscut. Am plecat la Ibiza, unde am stat trei luni, și ne-am reîntors în țară. Apoi ne-am mutat doi, trei ani în Spania. Este o poveste care se scrie în continuare.

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu:„Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu a fost criticată de Raluca Bădulescu:”E ținută de…”

Citește și: Anca Pandrea, atac dur către Alexandru Papadopol:„O chestie de bun-simţ. S-a întâmplat de fiecare dată'

Citește și: Ștefania și Speak, primele detalii despre nuntă:„Vreau trei rochii de mireasă'

Raluca Bădulescu: „O relație bazată pe compromis se rupe'

Cum e relația dintre voi acum, după 13 ani de căsnicie? E mariajul suma unui șir de concesii, așa acum se spune?

Sunt o răsfățată a sorții. Sunt binecuvântată de Dumnezeu. Nu cred în compromisuri. O relație bazată pe compromis se rupe. Cred în libertate, în a-l lăsa liber pe cel de lângă tine, trebuie să ne dezvoltăm împreună și separat, să ne bucurăm împreună și separat, să avem un anumit tip de relație care să ne permită să fim fericiți fără a avea constrângeri. Sunt o tipă încăpățânată. Amândurora ne plac aceleași lucruri, avem același stil de viață, ne place să zâmbim, nu am renunțat la ce ne place pentru celălalt. Dacă renunți la ceva pentru celălalt, în acel moment se rupe ceva în tine și lucrurile nu vor merge bine. Ne completăm perfect. Amândoi suntem un tot.

Raluca Bădulescu: „Sunt lucruri într-o căsnicie care pot fi mult mai grave decât infidelitatea'

Te întreb direct: și-a făcut loc infidelitatea în relația voastră? Și ce părere ai despre acest subiect, în general? Crezi în monogamie?

Nu cred, nici nu mă interesează. Cred că există dacă îți găsești sufletul-pereche. Atâta timp cât eu sunt fericită în fiecare zi, cât nu am ce să-i reproșez, nu am simțit că ar avea pe altcineva, nu cred că s-a întâmplat așa ceva de-a lungul relației noastre. Dar nu cred că o relație poate fi judecată din acest punct de vedere. Nu asta este greșeala care poate dărâma o relație bine construită. Sunt lucruri într-o căsnicie care pot fi mult mai grave decât infidelitatea. Nu a fost cazul niciodată de suspiciuni în această direcție. Cred în sinceritate, fericire, relație frumoasă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter