Anca Pandrea, atac dur către Alexandru Papadopol: „O chestie de bun-simţ. S-a întâmplat de fiecare dată”

Publicat pe

Anca Pandrea a lansat un atac dur către Alexandru Papadopol. Marea actriță, care a împlinit recent 76 de ani, și-a amintit cu drag de perioada în care juca în „Numai iubirea'. Din peliculă făceau parte și regretatul ei soț, Iurie Darie, dar și fostul soț al Ioanei Ginghină. Despre cel din urmă, artista nu a avut tocmai cuvinte de laudă. Iată ce a aderanjat-o la el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Pandrea a lansat un atac dur către Alexandru Papadopol, cel alături de care a jucat în telenovela „Numai iubirea'. Actrița nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa colegului ei de breaslă. Ba din contră, susține că acesta nu ar fi dat dovadă de educație într-o situație anume.

Anca Pandrea, atac dur către Alexandru Papadopol: „O chestie de bun-simţ. S-a întâmplat de fiecare dată'Anca Pandrea, atac dur către Alexandru Papadopol: „O chestie de bun-simţ. S-a întâmplat de fiecare dată'

Ieri, pe 16 februarie, Anca Pandea a împlinit frumoasa vârstă de 76 de ani. Cu această ocazie, ea a oferit un interviu special pentru Click.ro. Actrița a vorbit despre sănătate, prieteni, carieră, dar bineînțeles și despre regretatul ei soț, Iurie Darie. Aceasta și-a amintit și de perioada în care juca în telenovela „Numai iubirea'. A spus că i-a plăcut să joace cu toți actorii din cadrul peliculei, cu excepția lui Alexandru Papadopol.

Citește și: Ce pensie are Anca Pandrea.Actrița este ajutată de prieteni, pentru că nu se descurcă cu banii încasați lunar de la stat

Citește și: Casă memorială de 100.000 de euro pentru Iurie Darie.Ce se întâmplă cu Anca Pandrea la 8 ani de la decesul actorului

Citește și: De ce are Andreea Bălan picioarele pline de vânătăi:”În ultimele 3 săptămâni…”

Citește și: Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă în urmă cu 10 ani. Cine a salvat-o de la moarte:”Am fost și internată”

Anca Pandrea, atac dur către Alexandru Papadopol

Așadar, acum, la aproape două decenii de când s-au încheiat filmările pentru „Numai iubirea', Anca Pandrea a dezvăluit câteva detalii nebănuite, din culise. Actrița a fost întrebată cu cine i-a plăcut să joace în telenovelă, în afară de Iurie Darie. Fără rețineri, ea a mărturisit că s-a bucurat să facă parte din aceeași echipă cu toți actorii peliculei, mai puțin cu Alexandru Papadopol.

Anca Pandrea a susținut că, pe timpul filmărilor pentru „Numai iubirea', Alexandru Papadopol ar fi avut o atitudine ce ar fi lăsat de dorit față de ea și Iurie Darie. Aceasta a povestit că, de multe ori, el le-ar fi răspuns foarte greu la salut.

„Cu toată lumea, afară de Papadopol. El era foarte important. Veneam împreună cu Iura, spuneam „Bună dimineaţa', toată lumea răspundea şi el se uita în altă parte, ca şi când nu auzea.

Şi, pe urmă, îl auzeai „A, aţi venit? Bună dimineaţa', după 10 minute. Era o chestie de bun-simţ. Nu că eşti rolul principal, Papadopol.

E vorba de educaţie. S-a întâmplat de fiecare dată, aproape. Când Dumnezeu ţi-a întins o mână să joci, când nu te ştia absolut nimeni, atunci cu atât mai mult îi mulţumeşti', a spus Anca Pandrea pentru sursa menționată.

Anca Pandrea, despre Adela Popescu

Anca Pandrea a vorbit foarte frumos despre Adela Popescu. Spune că actrița era „atât de finuţă şi de respectuoasă' și că i-ar face mare plăcere să o revadă.

„Mi-a plăcut Adela Popescu. Era atât de finuţă şi de respectuoasă, şi, în acelaşi timp, jucăuşă. Cred că de atunci am mai întâlnit-o de vreo două ori, întâmplător. Mi-ar face plăcere să o revăd pe Adela', a mai transmis actrița.

„Mi-ar fi plăcut să am un copil'

Întrebată dacă ar mai juca în cazul în care i s-ar oferi un rol, ea a răspuns afirmativ. Anca Pandrea și-ar dori să interpreteze un rol de bunică. Artista a povestit că i-ar fi plăcut foarte mult să aibă un copil cu Iurie Darie.

„De bunică! Mi-ar fi plăcut să am un copil. Fată sau băiat. Îţi dai seama, să fi avut o fetiţă frumoasă ca Iura? Înnebunea Parisul!', a mai mărturisit ea.

Sursă foto: Facebook, Arhivă, Libertatea, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter