Brigitte Pastramă a scos restaurantul de la Ilie Năstase din faliment: "Numai scaunele au costat 10.000 de euro"

Publicat pe

Brigitte Sfăt se poate declara o femeie de afaceri de succes. În perioada pandemiei de coronavirus, soția lui Florin Pastramă s-a confruntat cu mari probleme, având în vedere că afacerile pe care le-a avut au dat faliment. Singura pe care a reușit să scoată din faliment a fost cea de la Ilie Năstase. Vedeta a investit bani mulți să țină business-ul în picioare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au pierdut din cauza pandemiei de coronavirus shaormeria pe care o abia o deschiseseră. La scurt timp, cei doi au avut parte de o surpriză neplăcută după ce mascații au descins peste ei și le-au săltat măștile de firmă contrafăcute. Cu timpul, situația s-a calmat în familia Pastramă, iar acum Brigitte se ocupă de afacerea de la Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă a scos restaurantul de la Ilie Năstase din faliment: "Numai scaunele au costat 10.000 de euro"Brigitte Pastramă a scos restaurantul de la Ilie Năstase din faliment: "Numai scaunele au costat 10.000 de euro"

Cuplul s-a pus pe treabă și au investit banii pe care îi aveau în restaurantul pe care Ilie Năstase i l-a lăsat fostei soții la divorț. Brigitte și-a pierdut celelalte afaceri, dar a reușit să salveze business-ul primit de la fostul tenismen. Florin si Brigitte Pastramă au cheltuit foarte mulțo bani pentru a ține în picioare afacerea.

Citește și: Ilie Năstase nu este la primul act de violență domestică. Brigitte Sfăt:”M-a lovit! Mi-a zburat capul!”

Citește și: Dezvăluiri dureroase. Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de fostul soț:„Mi-am văzut moartea cu ochii. Am fugit mutilată, cu fisură pe craniu și hematom pe splină'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars:„Erau luați de un birou de executori judecătorești…'

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, care a părăsit-o după 8 ani:„Este singurul bărbat pe care îl iubesc'

Brigitte Sfăt a salvat afacerea primită de la Ilie Năstase

După ce în pandemie a fost nevoită să închidă shaormeria, Brigitte Pastramă a investit o sumă enormă de bani pentru a salva afacerea lăsată de la Ilie Năstase de la faliment. Și a reușit. Vedeta închis și a redeschis localul de mai multe ori pe pandemie, iar la fiecare redeschidere, bruneta a scos din buzunar bani grei pentru a-l amenaja.

Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau!Am pus geamuriglinsante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noaptea și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult. Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10 000 de dolari', a mai spus Brigitte, pentru Click!

Brigitte a investit peste 80.000 de euro în restaurantul primit de la Ilie Năstase

Vedeta a declarat că a comandat animale animatronice, tigrii și urși panda tocmai din Dubai, investind o mulțime de bani. Brigitte a mărturisit că a cheltuit aproximativ 85.000 de euro pentru a salva afacerea pe care fostul soț i-a lăsat-o.

Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10 000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine', a adăugat Brigitte.

Brigitte și Florin Pastramă au renunțat la reality-show

Brigitte și Florin Pastramă au anunțat că au renunțat la reality-show-ul de la Antena Stars, cei doi axându-se pe afacerea cu restaurantul. În 2002, bruneta a rămas văduvă după ce afaceristul Octavian Sfăt a murit. În 2006, Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorțat în 2010, iar aparițiile sale la tv l-au determinat pe Ilie Năstase să o ajute.

În 2013, cei doi s-au căsătorit, iar în 2018 au divorțat. În 2019, vedeta se căsătorea pentru a patra oară cu Florin Pastramă. Povestea lor de dragoste a început în timpul emisiunii Ferma, de la PRO TV.

Sursa foto: Facebook

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă