Brigitte și Florin Pastramă se mută în Dubai, dar nu definitv: ”Decizia e luată, am investit deja”. Și-au luat casă de 400.000 de euro

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă se mută în Dubai, însă nu definitv. Brigitte Pastramă, cucerită de viața din Dubai. Vedeta are acum și o casă în una dintre cele mai frecventate țări de către numele mari din showbiz-ul românesc. Chiar anul acesta a făcut marea investiție, însă nu-i pare rău deloc, fiind cu adevărat îndrăgostită de frumusețile și minunățiile din Dubai. Totuși, deși și-a văzut visul realizat, nu i-a fost deloc ușor. Iată ce sacrificii a făcut ca să își îndeplinească cea mai mare dorință!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă se mută în Dubai, însă nu definitv. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ultima vreme, din ce în ce mai multe vedete aleg să investească în imobiliarele din Emiratele Arabe. Nici Brigitte Pastramă nu s-a lăsat mai prejos și a urmat și ea trendul. Nu a fost deloc ușor. A făcut o serie de sacrificii despre care nu a mai vorbit până acum și a avut parte și de câteva obstacole. Totuși, după multe căutări și tranzacții eșuate, soția lui Florin Pastramă a reușit să își achiziționez o casă în Dubai și se declară cucerită de viața pe care a văzut-o acolo.

Brigitte și Florin Pastramă se mută în Dubai, dar nu definitv: 'Decizia e luată, am investit deja'. Și-au luat casă de 400.000 de euroBrigitte și Florin Pastramă se mută în Dubai, dar nu definitv: 'Decizia e luată, am investit deja'. Și-au luat casă de 400.000 de euro

Ei bine, deși și-a cumpărat o casă în Dubai, Brigitte Pastramă a dezvăluit că nu are de gând să se mute definitiv acolo. Era de așteptat, ținând cont că are o afacere de succes în România, la care nu poate renunța atât de ușor. Un lucru este cert însă, și anume că atunci când vrea să se relaxeze, are unde. Poate pleca oricând în Dubai să se bucure de câteva zile cu soare, iar apoi să revină la treburile de zi cu zi.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai:”Astăzi am primit titlul de proprietate”

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Brigitte Pastramă:„Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. După…'

Citește și: Răzvan Simion, apariție spectaculoasă alături de fiica lui și de iubită.Ce ținute au purtat Ianca și Daliana Răducan

Citește și: Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a căzut de pe un yacht:”Trăgeau să mă ridice din apă..”

Brigitte și Florin Pastramă se mută în Dubai, însă nu definitv

Brigitte Pastramă a fost de mai multe ori în Dubai prin vacanțe. Încă de atunci s-a declarat cucerită de tot ceea ce oferă Dubaiul. Ei bine, de atunci a tot cochetat cu idee de a-și achiziționa o locuință. S-a tot gândit și răzgândit, însă într-un final a ajuns la decizia că merită să aibă o casă în Dubai. Momentan a dat de înțeles că nu vrea să o supună închirierii, ci să rămână ca o oază de liniște pentru ea, atunci când își dorește să se relaxeze.

„Nu ne mutăm chiar definitiv. Este o țară frumoasă. O țară binecuvântată.  Eu fac niște sacrificii pentru asta. Nu mă voi muta 100%, dar decizia e luată. Eu am investit deja.  De un an și ceva cochetam cu chestia asta. Nu pentru a mă muta, era așa un vis',  a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Brigitte Pastramă: 'Este o țară care te avertizează'

Brigitte Pastramă are numai cuvinte de laudă privind Dubaiul, însă cu toate astea, a precizat că este o țară destul de strictă. Cu mult peste România, ajuns acolo trebuie să ai mare grijă la orice mișcare pe care o faci. Mai exact, nu ai voie să furi sa să faci lucruri ilegale, fiindcă pedeapsa poate fi chiar moartea. Familiară cu aceste reguli impuse încă de când intră în țară, Brigitte Pastramă s-a dovedit a fi pasionată de tot ce se petrece acolo.

'Am găsit o țară unde, în momentul în care ai intrat în ea, te avertizează. Dacă ești găsit cu chestii interzise, pedeapsa e capitală. Plus de asta, este o țară în care, dacă furi, ți se taie mâna.', a concluzionat Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă de 400.000 de euro în Dubai

Brigitte Pastramă nu s-a uitat la bani când a decis că își cumpără casă în Dubai. A știut clar că vrea să ăși vadă visul devenit realitate, astfel ă s-a pus pe treabă. Și-a ales casa așa cum își dorea de mult timp, tocmai pentru a o considera casa de vacanță unde poate merge oricând vrea și are nevoie de relaxare. Nu, în cazul ei, suma de 400.000 de euro pe care trebuia să o dea pentru achiziționare nu o plătește în rate. A dat deja 70% din ea, mai având de dat la final restul de 30%.

Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine. Am vrut să am ceva al meu unde să pot evada. Să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. O casă frumoasă, așa cum îmi place mie.

 Este o casă cu două dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din Romania. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro. Eu nu am optat pentru o plată în rate. Am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata', declarat Brigitte Pastramă în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter