Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a căzut de pe un yacht: "Trăgeau să mă ridice din apă.."

Publicat pe

Tavi Colen s-a operat la picior, dian cauza unui accident ce avut loc chiar în timp ce se afla în vacanță. Artistul a căzut de pe un yacht și s-a rănit destul de grav la picior. Tavi Colen a avut parte de câteva momente de spaimă, urmare de o intervenție complexă la un spital din Capitală. Muzicianul a menționat că este foarte recunoscător medicului care l-a tratat și a oferit mai multe detalii despre incident.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a suferit un accident în timp ce se afla în vacanță. Muzicianul a dezvăluit că întreaga pățanie a avut loc chiar atunci când îi era lumea mai dragă. Colen se afla în vacanță și se relaxa pe un yacht, însă într-o clipă de netenție artistul a alunecat pe scara ambarcațiunii și a căzut în apă. Tavi a fost cuprins de panică, însă a avut noroc că cei care se aflau la bord, au fost vigilenți. Muzicianul a oferit detalii inedite despre această întâmplare la emisiunea Xtra-Night-Show.

Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a căzut de pe un yacht: "Trăgeau să mă ridice din apă.."Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a căzut de pe un yacht: "Trăgeau să mă ridice din apă.."

Tavi Colen s-a operat la picior, în urma unui accident pe un yacht

Tavi Colen a avut parte de peripeții în vacanță. Atistul s-a aventurat pe un yacht, alături de câțiva prieteni și nici prin gând nu-i trecea ce avea să urmeze. O singură clipă de neatenție a fost îndeajuns ca Tavi Colen să alunece pe scara yachtului și să cadă în apă. Acesta s-a accidentat destul de rău la picior, suferind o ruptură de ligament. Colen a povestit cum a fos dus de urgență la un spital din Capitală, unde a fost operat. Vedeta nu a fost singura victimă în această situație, căci și nașul său s-a ales cu o întindere de ligament la mână.

Citește și: Alin Oprea, după ce Tavi Colen l-a acuzat de furt:'Întorc și celălalt obraz!'

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman: „Mie mi s-a părut un fel de infracțiune”

Citește și: Ce cadou i-a făcut Florin Piersic soției sale, Anna Török, de ziua ei: „Este prima și ultima mea…”

Citește și: Bianca Rus are probleme de sănătate, după ce a slăbit 70 de kilograme: „Mă hrănesc prin perfuzii”

Mi-am rupt și eu piciorul. (…) Magician (n.r. medicul), deci n-am știut când m-a operat, după trei ore zice <>. (…) Să îi dea Dumnezeu sănătate, deci minuni. Nu mai puteam călca în el. Ruptură de ligament (…) Am alunecat pe o scară de pe un yacht și am căzut în apă, peste bord. (…) Faza e că s-a mai ales și nașul meu cu o întindere de ligament, nu mai ridică mâna. Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă', a mărturisit Tavi Colen, pentru Xtra Night Show.

Cum a decurs recuperarea pentru Tavi Colen

Tavi Colen a relatat și cum a fost perioada de recuperare și a menționat că medicul i-a impus câteva măsuri de precauție. Artistul a plătit scump pentru câteva clipe de adrenalină. Colen nu mai are voie să urce scările, dar cel puțin s-a lecuit de aventuri în largul mării pe yacht. La externare, muzicianul a a fost în stare să-și conducă singur mașina. În ciuda momentelor neplăcute, pentru artist, exeperiența a fost una memorabilă.

„După câteva zile am început să merg normal, nu am voie să urc scări. (…) Cea mai mișto întâmplare a fost când m-am dus să mă consult. (…) Mi-a făcut o înjecție și am mai mers două săptămâni. (…) Sunt ok, merg, nu mă mai urc pe yacht doi trei ani așa. (…) Ăștia râdeau de mine. (…) Norocul meu că mașina e cu cutie automată și am mers doar cu piciorul drept până acasă', a adăugat cântărețul, în cadrul emisiunii.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter