Ce cadou i-a făcut Florin Piersic soției sale, Anna Török, de ziua ei: "Este prima și ultima mea..."

Publicat pe

Florin Piersic i-a făcut un cadou cu adevărat special soției sale, Anna Török. Deși are aproape 87 de ani, pe care îi va împlini pe 27 ianuarie 2023, marele nostru actor are mai multă energie decât mulți tineri din ziua de astăzi. Nu stă deloc locului, joacă în piese de teatru, în România și în străinătate, iar acum a fost protagonistul unui eveniment cu adevărat special. Chiar Florin Piersic a dezvăluit ce a plănuit pentru ziua în care partenera lui de viață își sărbătorește data nașterii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, în data de 10 decembrie, Florin Piersic și-a făcut apariția la târgul de carte Gaudeamus din București. Marele actor și-a lansat cartea autobiografică intitulată „Viaţa este o poveste…'. Ziua aceasta nu a fost aleasă întâmplător, căci este chiar data în care soția lui Florin Piersic, Anna Török, și-a sărbătorit ziua de naștere. Acest volum reprezintă un dar pentru partenera lui de viață, dar și pentru admiratorii lui Florin Piersic.

Ce cadou i-a făcut Florin Piersic soției sale, Anna Török, de ziua ei: "Este prima și ultima mea..."Ce cadou i-a făcut Florin Piersic soției sale, Anna Török, de ziua ei: "Este prima și ultima mea..."

Florin Piersic, dar special de ziua soției

Și Anna Török a primit cartea și ea tot în ziua în care și-a serbat ziua de naștere. Florin Piersic i-a povestit însă deja majoritatea istoriilor menționate în acest volum biografic.

„Soţia mea nu a citit cartea, abia a primit-o astăzi, dar ea ştie din poveştile mele tot ce e scris acolo. Astăzi este ziua soţiei mele, o zi specială. Pot să spun că au fost strânse în bucăţi mici, am scris într-un loc o întâmplare, apoi altele, ca să nu le uit. Dar eu nu uit nimic.

Într-o bună zi, tot primind cărţi, am zis că dacă toată lumea scrie, pot să scriu şi eu. La îndemnul unei foarte bune cunoştinte, am ajuns să pun şi eu pe hârtie ce am scris. Dar trebuie să mă înţelegeţi, nu au putut intra într-o singură carte toate amintirile. Că dacă ar fi intrat tot, ar fi fost mult mai groasă cartea. Dar eu nu am scris-o, ci am povestit-o. Pentru că eu nu am scris gândind ce să scriu, ci am povestit. Vorbele mele sunt poveşti din memorie.

Citește și: Cum arăta mama lui Florin Piersic Jr.în tinerețe. Tatiana Iekel era de o frumusețe rară

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh, replică pentru cei care-i „compătimesc' fiul diagnosticat cu autism:„Nu este neapărat un lucru rău'

Citește și: Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu tatăl său: 'Există undeva o ruptură, care nu poate fi cusută niciodată'

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină: „Acum, la 40 de ani, mă…'

Este prima şi ultima mea carte. Sunt fericit că mă iubesc oamenii, însă mi-ar fi plăcut să trăiască părinţii mei, pentru că mama mea adorată a fost o sfântă. Cred că ar fi citit cartea pe nerăsuflate. Cel mai tare din toată cartea e că, într-o dimineaţă, trebuia să scriu finalul.

Şi am scris aşa: «sfârşit fără sfârşit». Am scris de ce am scris-o şi ce cred eu că s-ar putea întâmpla. ăla e capitolul cărţii care îmi place cel mai mult', a povestit Florin Piersic, în exclusivitate pentru Click.ro.

Ce a dezvăluit Dan Negru despre marele actor

La eveniment au fost prezente mai multe personalități de la noi, printre care s-au numărat actrița Medeea Marinescu, cântăreața Stela Enache și Iuliana Marciuc. Prezentatorul Dan Negru, bun prieten cu Florin Piersic, a spus și el câteva cuvinte frumoase despre acesta.

„Pot să zic că am scris repede pentru mesajul din carte. De vreo trei ani ştiu că va scoate volumul acesta. De multe ori vorbeam cu el, mă suna noaptea, când lucra la ea şi ne mai sfătuiam'a spus prezentatorul de la Kanal D. 

Sursă foto: Facebook, Instagram și Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter