Bianca Rus are probleme de sănătate, după ce a slăbit 70 de kilograme: "Mă hrănesc prin perfuzii"

Publicat pe

Bianca Rus, probleme de sănătate, după ce a slăbit mai multe kilograme, pentru a ajunge la silueta mult dorită. Se pare că artista de muzică populară s-a confruntat cu o pierdere totală a apetitului, după ce a făcut operația de micșorare a stomacului. Bianca Rus a recunoscut, recent, că este exagerat de slabă și încearcă să mai pună câteva kilograme pe ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Rus, probleme de sănătate, după ce a ajuns la o greutate de 50 de kilograme. Vedeta a pierdut în total 70 de kilograme și arată de nerecunoscut. Ea a trecut printr-o transformare radicală, după ce a făcut o operație de micșorare a stomacului. Metoda a funcționat, iar artista a ajuns la o siluetă de invidiat, însă a început să se confrunte cu o situație neașteptată. Bianca Rus și-a pierdut complet apetitul și a slăbit prea mult.

Bianca Rus are probleme de sănătate, după ce a slăbit 70 de kilograme: "Mă hrănesc prin perfuzii"Bianca Rus are probleme de sănătate, după ce a slăbit 70 de kilograme: "Mă hrănesc prin perfuzii"

Bianca Rus, probleme de sănătate, din cauză că este prea slabă

Bianca Rus a decis să se supună unei intervenții de miscșorare a stomacului. Totul a decurs bine, iar kilogramele s-au topit văzând cu ochii. Bucuria Biancăi Rus nu durat foarte mult, căci a început să se confrunte cu probleme de sănătate. Artista a continuat să slăbească, deoarece nu a mai fost capabilă să mănânce nimic. Cântăreața a ajuns să apeleze la perfuzii pentru ca organismul ei să aibă parte de nutrienții necesari. Mai mult, Bianca a dezvăluit că analizele i-au ieșit foarte prost, semn că are anumite carențe nutriționale.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Bianca Rus din cauza kilogramelor în plus: „Am fost exclusă din societate, din cercurile mele de prieteni”

Citește și: De ce a divorțat Bianca Rus după o lună: „Nu am putut să stau lângă un bețiv'

Citește și: Ioana Popescu se confruntă cu probleme în sarcină:’Am nevoie de gânduri bune..’

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă:'Drumul spre Oscar a început'. Ce rol are Daria

Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu', a declarat Bianca Rus în 2021, în exclusivitate pentru Click.ro.

Bianca Rus e pretențioasă când vine vorba de bărbați

În urmă cu un an, Bianca Rus era într-o formă bună și a declarat că i-ar plăcea să-și găsească jumătatea. Ea a dezvăluit că nu s-ar mulțumi cu orice pretendent, iar cei care vor să-i atragă atenția trebuie să se ridice la anumite standarde. Ea a mai dezvăluit că fost cât pe ce de a avea o relație cu un bărbat misterios, însă lucrurile nu au funcționat, așa cum sperase.

Fac de la foarte bine în sus. Ultima dată când am vorbit cu voi, eram pe punctul de a pleca să mă îndrăgostesc de cineva și sunt singură. Nu am reușit. Sunt la o vârstă critică, la care nu știu dacă o să mă mai îndrăgostesc vreodată de cineva. Pretențiile cresc, odată cu trecerea timpului, pentru că așa am fost obișnuită. Dacă acasă avem candelabre mari, am nevoie de candelabre mari. Dacă îmi dai marea, vreau oceanul', a declarat Bia Rus pentru wowbiz.ro

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter