Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină: „Acum, la 40 de ani, mă...”

Publicat pe

Fanii artistei s-au tot întrebat când va naște, de fapt, Andreea Antonescu. Este însărcinată pentru a doua oară, la vârsta de 40 de ani, dar se pare că a avut norocul unei sarcini fără probleme. Nu a luat în greutate, a reușit chiar să plece și în America, ca să finalizeze divorțul de Traian Spak, la mai bine de trei ani de când s-au separat oficial. Acum, cântăreața se pregătește pentru venirea pe lume a fetiței ei, căci tot mamă de fată este și de această dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când va naște Andreea Antonescu. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au acceptat provocarea Asia Express, fără să aibă habar că se vor întoarce trei persoane din emisiune, căci una dintre ele era deja însărcinată. Cu toate că are vârsta de 40 de ani, din fericire, Andreea Antonescu are o sarcină fără pic de probleme. Va avea parte de un Crăciun cu adevărat special anul acesta.

Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină: „Acum, la 40 de ani, mă...'Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină: „Acum, la 40 de ani, mă...'

Când va naște Andreea Antonescu a doua fetiță

Cântăreața a dezvăluit pe rețelele de socializare că a intrat deja în luna a noua de sarcină. Așadar, s-ar putea ca fetița să vină pe lume foarte curând, poate chiar de sărbători. Deși a fost în Statele Unite ale Americii anul acesta și s-a spus că se gândește să nască acolo, momentan pare că alegerea artistei pentru marele moment rămâne România.

A ales deja alți nași pentru cea de-a doua fetiță. Deși Andreea Bălan i-a botezat fiica cea mare, pe Sienna, nu va fi nașă și de data aceasta. În privința modului în care va veni pe lume micuța, Andreea Antonescu ia în calcul atât nașterea naturală, cât și nașterea prin cezariană. Cel mai probabil, medicii vor decide la momentul potrivit care este cea mai bună variantă.

Citește și: Cum s-a simțit Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu al doilea copil: „Acolo a fost nevoită să…”

Citește și: Anamaria Prodan se gândește la a treia căsătorie, după divorțul de Reghe. Ce gen de bărbat i-ar plăcea: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?'

Citește și: În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul soț, Traian Spak: „Mai greu poți să găsești…'

Citește și: Anamaria Prodan se gândește la a treia căsătorie, după divorțul de Reghe. Ce gen de bărbat i-ar plăcea: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?'

Cum se simte artista în sarcină

Atunci când a devenit mamă pentru prima oară, Andreea Antonescu a luat 20 de kilograme în plus. De data aceasta însă, parcă doar burtica de gravidă a crescut.

La 20 de ani eram cât un balon, mă umflasem toată! Acum, la 40 de ani, mă învârt pe tocuri. Nu am decât o burtică mică, atât! E incredibil! Și mă simt într-o mare formă! Mă îngrășasem 20 de kilograme atunci când am fost gravidă cu Sienna!'a mărturisit Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru Click.

Nu are pofte, are grijă la alimentația ei, dar continuă să mănânce și ciocolată, plăcerea ei vinovată dintotdeauna.

Pur și simplu mănânc ceea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață” a declarat Andreea Antonescu pentru Xtra Night Show.

Ce nume a ales Andreea Antonescu pentru fetița ei

Cântăreața nu a dezvăluit vreo variantă de nume până acum, dar a recunoscut că prioritatea ei nu este să se căsătorească acum cu tatăl fetiței ei.

Stai să le luăm treptat, stai să terminăm cu sarcina, cu botezul și după vedem ce ne rezervă viața„, a mai declarat Andreea Antonescu, într-un interviu.

În trecut, concurenta de la Asia Express a dezvăluit cum a ajuns să aleagă numele Sienna pentru prima ei fiică.

„Eu mi-am dorit ca numele și prenumele să aibă aceeași inițială. Am stat și-am căutat. La un moment dat, fratele meu m-a întrebat ce părere am despre numele Sienna. I-am zis că îmi place, dar că parcă l-aș vrea un pic mai românesc. La aproximativ două săptămâni a venit Traian și mi-a zis că a găsit un nume și că i se pare interesant, Sienna', a spus atunci Andreea Antonescu.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter