Anamaria Prodan se gândește la a treia căsătorie, după divorțul de Reghe. Ce gen de bărbat i-ar plăcea: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?”

Publicat pe . Actualizat Luni, 12 decembrie 2022, 16:11

Anamaria Prodan se gândește la a treia căsătorie, după divorțul de Reghe. Anamaria Prodan se numără printre cele mai de succes femei de afaceri din România. După 15 ani de căsnicie, impresara și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze. Aceștia au împreună un fiu de 14 ani. Recent, vedeta a dezvăluit că este dispusă să se căsătorească a treia oară. Mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit și ce gen de bărbat i-ar plăcea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan se gândește la a treia căsătorie, după divorțul de Reghe. Anamaria Prodan aproape a finalizat divorțul de Laurențiu Reghecampf, după mai bine de 15 ani de mariaj. Impresara a declarat în nenumărate rânduri că relația ei cu antrenorul de fotbal este una extrem de frumoasă, dar lucrurile s-au schimbat radical și cei doi s-au despărțit.

anamaria prodananamaria prodan

Recent, impresara a dezvlăluit că este pregătită pentru un nou mariaj. Mai mult, Anamaria Prodan a declarat că s-ar căsători cu un bărbat puternic și de succes, de tipul lui Ion Țiriac, unul dintre cel mai bogați afaceriști din România.

Citește și:Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan. Câți bani îi datorează antrenorul de fotbal fostei sale soții:„Până acum, a plătit cam 12.000 de euro'

Citește și:De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„L-am invitat la restaurant și i-am explicat că…'

Citește și:Georgia Holt, mama lui Cher, a murit la 96 de ani.Ce mesaj dureros a postat cântăreața

Citește și:Cum se vor calcula facturile la energie electrică începând din 2023.Au loc schimbări majore

Anamaria Prodan se gândește la a treia căsătorie, după divorțul de Reghe

Anamaria Prodan, 49 de ani, a reușit să devină una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. După mai bine de 15 ani de mariaj, Anamaria s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf. Vedeta i-a adus numeroase acuzații fostului partener, care și-a refăcut viața alături de o altă femeie. În podcastul „Tare de tot', Anamaria Prodan a declarat că se gândește la al treilea mariaj.

A treia oară trebuie să fie cu noroc. Așa zic eu, trebuie să am un bărbat lângă mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare în instituția căsătoriei, așa este firesc să fie.Dacă în România sau în orice colț de pe pământ se află un bărbat așa: pentru care mândria, demnitatea și puterea… trebuie să fie puternic și din punct de vedere financiar, și fizic… dacă există bărbatul ăla care își dorește să o aibă pe Anamaria Prodan alături, cu care să construiască un imperiu mai puternic decât fostul imperiu Reghecampf-Prodan, care știe că atunci când iese cu mine trebuie să se facă liniște din ambele părți, care știe că respectul față de familie trebuie să fie atât de sus', a spus ea.

Anamaria Prodan: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?”

Vedeta a mărturisit și ce gen de bărbat i-ar plăcea să aibă alături de ea. Anamaria Prodan l-a menționat pe Ion Țiriac, dezvăluind că și-ar dori ca viitorul soț să aibă succes și să fie puternic.

„Pe Reghecampf l-am ridicat în vârful piramidei, dar nu a știut să se mențină. Acolo este puterea unui om, să te menții. Așa contează. Și dacă de exemplu îmi găsesc un Țiriac? O să fiu eu nevasta lui Ion Țiriac, înțelegi? Eu am nevoie de un astfel de bărbat. Eu nu mai pot să iau unul de jos, să îl învăț, să îl construiesc, și iar să cadă cu vreo parașută de asta.Da, Țiriac! Păi, am 50 de ani. Doar nu ai vrea să îmi iau unul de 30 de ani!', a mai spus impresara.

Anamaria Prodan nu renunță la numele Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf forma unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Spre surprinderea multora, căsnicia lor a luat sfârșit după mai bine de 15 ani. Deși s-au despărțit, impresara nu are de gând să renunțe la numele Reghecampf. Deși antrenorul de fotbal și-a dorit ca fosta parteneră să nu-i mai folosească numele, afacerista nu vrea să renunțe la acesta.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume, am să mi-l scot singură de pe pașaport.Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta. Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în viața mea, nu mă mai interesează nimic și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!', a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton