În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul soț, Traian Spak: „Mai greu poți să găsești…”

Publicat pe

În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul soț, Traian Spak. Jumătatea trupei Andre a vorbit deschis despre tatăl fetiței lor, Sienna, despre care are numai cuvinte de laudă. Cei doi au rămas în relații foarte bune de prietenie, chiar dacă fostul soț trăiește în America. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a devenit cunoscută datorită trupei Andre, unde a susținut numeroase concerte alături de colega ei de scenă, Andreea Bălan. Formația dance a făcut furori la sfârșitul anilor 1990, iar după 17 ani de pauză, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au decis să se reunească pentru fanii care nu le-au uitat și încă le fredonează melodiile. 

În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul soț, Traian Spak: „Mai greu poți să găsești…'În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul soț, Traian Spak: „Mai greu poți să găsești…'

Invitată în emisiunea „Interviu WOW cu Diana Bianca', difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Andreea Antonescu a povestit despre relația pe care o are în prezent cu fostul soț, Traian Spak.

Artista crede că e firesc să rămână în condiții foarte bune cu tatăl copilului ei, chiar dacă în 2019, Andreea Antonescu a anunțat în exclusivitate pentru revista VIVA! că divorțează de soțul ei, Traian Spak. Când s-au despărțit, celebra cântăreață a revenit în România, iar fostul soț a rămas în America.  

Citește și: Cum a convins-o Dan Capatos pe Andreea Antonescu să pozeze goală în PlayBoy:„Ea fugise de acasă'

Citește și: Câte kilograme are Andreea Antonescu și ce dietă ține:”Am renunțat la…”

Citește și: Anamaria Prodan merge la tribunal, în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei:„Să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva'

Citește și: Flick și Denisa Filcea vor deveni părinți pentru prima oară!Primele imagini cu soția „Domnului Rimă' însărcinată

În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul soț, Traian Spak 

Andreea Antonescu și-a dorit să-și continue cariera muzicală în România, însă afacerile fostului ei soț l-au determinat pe Traian Spak să rămână în America. Cu alte cuvinte, drumurile lor s-au separat în momentul în care cei doi au realizat că au visuri și țeluri diferite. 

Traian Spak nu a fost de acord cu divorțul, ar mai fi încercat chiar, pe parcurs, să se împace cu soția lui, dar cântăreața a simțit că trebuie să-și urmeze visul.

„Mi s-a părut normal să rămânem în relații atât de bune, conștienți fiind că avem un copil, iar până a o avea pe Sienna, au trecut șase ani de relație. E un om! În ziua de azi mai greu poți să găsești.

Am considerat că ne știm foarte bine scopurile, țelurile și putem și putem fi fericiți și împliniți separat. Iar un final de relație nu înseamnă neapărat surle, trâmbițe, scandaluri și alte cele', a declarat Andreea Antonescu pentru sursa citată. 

Andreea Antonescu, sărbători alături de fostul soț și restul familiei în America

Chiar înainte de Crăciun, anul trecut, Andreea Antonescu a venit America, acolo unde s-a reunit cu toată familia. Artista a plecat împreună cu mama, fiica și fratele, iar acolo s-au întâlnit cu Traian Spak, scrie Libertatea.ro

Sienna și-a dorit ca toată familia să fie împreună de sărbători, așa că părinții săi i-au respectat decizia. Deși nu mai formează un cuplu, Andreea Antonescu și Traian Spak au rămas în relații bune, iar principalul lor scop este ca fetița lor să fie fericită.

„De data asta a zis prezent la această sărbătoare, de Crăciun, de Revelion. Pentru că noi suntem în relații foarte bune și, înainte de orice, chiar dacă ne-am separat, știm foarte bine care ne este scopul, care ne este planul în continuare, și anume Sienna, să-i fie bine, ea să fie fericită.

Noi, ca și părinți, pentru că indiferent de orice, acest statut nu ne poate fi luat de nimeni, facem tot posibilul ca al nostru copil să fie fericit. De Revelion am stat mai mult acasă, adunați cu toții. Am povestit, am cântat, ne-am distrat și am făcut tot ce și-a dorit copilul.

Mai ales că ea a avut și o prietenă foarte bună, ele s-au distrat și noi am stat mai mult după ele, în jurul lor. În noaptea de Revelion am ieșit puțin, după care ne-am întors acasă, pentru că atmosfera de acasă nu se compară cu nimic', a declarat Andreea Antonescu în emisiunea lui Cătălin Măruță, la începutul anului.

Andreea Antonescu își dorește al doilea copil

Andreea Antonescu are planuri mari și își dorește al doilea copil în 2022. Chiar și așa, planul profesional este și el prioritar, iar asta pentru că vedeta vrea să lanseze noi piese muzicale.

„Prima dorință este ca toți să fim fericiți, împliniți, sănătoși. Cariera să meargă mai departe. Cât mai multe piese noi, atât singură, cât și cu Andre și, Doamne ajută!, și un copil. De ce nu? Știți foarte clar că îmi doresc și un copil', a mai spus vedeta la PRO TV.

Motivul pentru care Andreea Antonescu și fostul soț au divorțat

„Îmi era extrem de dor de România. Îmi era dor stilul meu de viață de aici de care fugisem. Mi-a fost dor de absolut tot.

Am venit în România și am avut foarte multe proiecte. Știam că relația mea cu Traian s-a bazat pe prietenie, pe sentimente curate, pe sinceritate și respect.

Știind ce urmează aici, în țară, am avut puterea de a pune mâna pe telefon și de a-mi asuma faptul că suntem doi oameni raționali.

Eram pe două continente diferite, cu un copil minunat pe care vrem și ne dorim să-l creștem împreună. Am luat frâiele în mână.

I-am zis că pentru următorii ani nu voi mai ajunge în State sau nu atât de mult astfel încât să întrețin această căsnicie', a declarat Andreea Antonescu în emisiunea „În oglindă'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter