Brigitte Năstase și Florin Pastramă au depus actele pentru căsătorie. Când va avea loc nunta

Publicat pe

Brigitte Năstase și Florin Pastramă se pare că se căsătoresc mai devreme decât se aștepta cineva vreodată. Cei doi au mers la o primărie din București și deja au depus toate actele. Sunt îndrăgostiți mai ceva ca niciodată. 

Cei doi au ajuns, luni, în jurul orei 11.00, la Primăria Voluntari, unde au adus cu ei dosarul cu toate actele necesare programării unei cununii civile, scrie Click!

Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o poveste intensă de dragoste, s-au cunoscut la FERMA, show-ul de la Pro TV. Nimeni nu credea că ei au o relație, ci una de fațadă, la TV. Se pare că totul este foarte real, ba chiar vor ajunge în fața ofițerului stării civile.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă au depus actele pentru căsătorie. Când va avea loc nuntaBrigitte Năstase și Florin Pastramă au depus actele pentru căsătorie. Când va avea loc nunta

De altfel, imediat ce a fost eliminată din Ferma, de Otniela, Brigitte a făcut primele declarații despre relația ei cu Florin, în cadrul emisiunii de la Pro tv. „Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui.

Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că, alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul”, a spus Brigitte.

Câți bani a primit Brigitte Năstase la Ferma. Și-ar putea cumpăra o casă!

Vedeta a fost un personaj controversat în emisiunea de la ProTV. A fost prietenă cu toată lumea, iar apoi toți s-au întors împotriva ei. Deși a pierdut competiția, Brigitte Năstase a câștigat altceva: pe Florin Pastramă. Ferma i-a adus vedetei un nou iubit cu care are de gând să se căsătorească.

Brigitte Năstase a negociat la sânge participarea sa în emisiunea Ferma. Se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase a primit 5.000 de euro pe săptămână, potrivit cancan.ro. Vedeta a stat la Ferma 14 săptămâni, asta înseamnă că Brigitte Năstase a primit aproximativ 70.000 de euro.

Foto: Facebook

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter