Mihaela Rădulescu își petrece noaptea în fermă, alături de concurenți. Prezentatoarea răspunde unor întrebări incomode

Publicat pe

Mihaela Rădulescu va reuși să îi surprindă pe toți în fermă: își va petrece o noapte alături de ei! Tensiunile dintre concurenți cresc din ce în ce mai tare și niciunul dintre ei nu mai încearcă să liniștească spiritele, așa că decizia Mihaelei vine la momentul potrivit.

O nouă persoană în fermă aduce o nouă energie… măcar pentru câteva ore. Cât timp va stă în fermă, Mihaela le va pregăti celor șapte concurenți rămași în show două prăjituri, micul dejun și va răspunde cu sinceritate unor întrebări incomode la un joc de Adevăr și provocare.

Cu toate că Mihaela mai calmează un pic spiritele, Otniela este persona non grata în gașcă cea mai numeroasă, a fermierilor. Niciun concurent, cu Moroșanu în frunte, nu îi mai adresează o vorbă Otnielei și au început războiul psihologic cu ea. După duelul câștigat împotriva lui Brigitte, va reuși ea să facă pace cu cei rămași în fermă?

În seară această, de la 21:30, telespectatorii vor fi martorii unei premiere în show, vor află cine va fi noul fermier șef și dacă acesta va reuși să stabilizeze situația dintre cei șase.

Mihaela Rădulescu își petrece noaptea în fermă, alături de concurenți. Prezentatoarea răspunde unor întrebări incomodeMihaela Rădulescu își petrece noaptea în fermă, alături de concurenți. Prezentatoarea răspunde unor întrebări incomode

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter