Brigitte Năstase şi Florin Pastramă se căsătoresc? Au stabilit şi locul unde vor petrece luna de miere

Publicat pe
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă se căsătoresc

Veste inedită după ce Ilie Năstase a anunţat că îşi doreşte un copil cu actuala iubită, Ioana! Fosta lui soţie, Brigitte, a fost surprinsă în ipostaze inedite alături de Florin Pastramă, colegul său de la „Ferma”, emisiune care se difuzează în fiecare săptămână la Pro TV. Au glumit cum că îşi fac planuri de nuntă! 

Într-un nou vlog creat de Jorge, Brigitte Năstase şi Florin Pastramă, concurenţi la „Ferma”, apar foarte apropiaţi. Toţi au glumit pe seama lor, că ar putea forma un cuplu. S-au gândit şi cât trebuie să valoreze inelul de logodnă, şi chiar unde pot pleca în luna de miere.

„Eu plătesc de 10 ori. (…) Eu i-aş lua ei un inel de 50.000 de euro şi un colier de 100.000. Pai normal, e Brigitte, nu e de pe stradă. Îi iau şi un Hermes de crocodil. 

Ne mută împreună după Ferma, casa e goală. (…) Luna de miere în Maldive”, a spus Florin Pastramă.

Jorge a glumit pe seama lor: „Eu le cânt la nuntă! Se căsătoresc civil doar. „

Brigitte s-a amuzat de această situaţie, dar a vrut să clarifice situaţia: „Terminaţi! O să credă lumea”, a spus ea specificând faptul că totul e o glumă.

Emil Rengle a fost șocat de comportamentul lui Brigitte Năstase la Ferma

Concurenții eliminați de la Ferma încep să dea cărțile pe față. Așa cum este cazul lui Emil Rengle, a doua vedetă care a părăsit competiția. Coregraful nu a mai rezistat și a făcut o dezvăluire neașteptată și dură despre Brigitte Năstase.

După ce a câștigat anul trecut ‘Românii au talent’, Emil Rengle a plecat cu șanse mari la ‘Ferma’, dar în final nu doar că nu a rămas în competiție, ci s-a trezit eliminat printre primii. Se pare că viața la țară și sarcinile aferente mediului rural l-au încurcat, însă, după cum a mărturisit la emisiunea lui Cătălin Măruță, nici colegii de competiție nu au fost bine intenționați.

Foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro