Scene șocante de violență! Brigitte ar fi fost agresată de Florin Pastramă, în shaormeria din Fundeni. Primele declarații ale vedetei: ”Voi face plângere penală”

Publicat pe

Scene șocante de violență au avut loc între Brigitte și Florin Pastramă, chiar în shaomeria pe care o dețin împreună, iar vedeta ar fi fost agresată chiar de soțul ei. Imagini total neașteptate au ieșit la iveală, oricât ar fi încercat cei doi să ascundă problemele din căsnicia lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși au spus întotdeauna că în relația lor totul merge ca pe roate și nu există motive de divorț, așa cum se speculase la un moment dat, imaginile surprinse spun cu totul altceva.

Pe camerele video amplasate în shaormeria pe care celebrul cuplu o deține în zona Fundeni se observă cum Florin Pastramă își iese din fire și devine violent cu soția lui, potrivit Cancan(Vezi imaginile AICI). Afaceristul a ridicat mâna la soția lui și a vrut să dea în ea, vedeta era foarte speriată și plângând s-a pus într-un colț al încăperii.

Se pare că incidentul violent ar fi avut loc în urmă cu o lună și jumătate. Brigitte ar fi fost agresată de Florin Pastramă, iar angajații ar fi auzit și ei întreg scandalul care avea loc într-o cameră din spate a fastfood-ului.

Citește și: Brigitte îl urmărește pe Florin Pastramă pas cu pas. I-a pus camere peste tot! „Doamne, cât de mult am fost înșelată, cât de mult am fost trădată…”

Brigitte Pastramă, primele declarații după ce a fost agresată de Florin

Contactată telefonic, vedeta susține că nu știe despre ce este vorba și că va verifica imaginile pentru a se asigura că este adevărat. De asemenea, Brigitte Pastramă spune că se înțelege foarte bine cu Florin și că sunt mai fericiți ca niciodată.

'Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu.

Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima dată trebuie să verific', a declarat Brigitte Pastramă pentru Spynews.

Brigitte Pastramă a mai fost agresată de fostul soț

Vedeta a vorbit despre chinurile la care a fost supusă în timpul mariajului cu tatăl fetiței sale, Sara. Brigitte Pastramă a declarat că Ovidiu Torj era un bărbat extrem de violent.

Scene șocante de violență! Brigitte ar fi fost agresată de Florin Pastramă, în shaormeria din Fundeni. Primele declarații ale vedetei: 'Voi face plângere penală'Scene șocante de violență! Brigitte ar fi fost agresată de Florin Pastramă, în shaormeria din Fundeni. Primele declarații ale vedetei: 'Voi face plângere penală'

„Eu țin minte că deși eram bolnavă l-am căutat la pușcărie. Eu i-am plătit avocații, eu i-am întreținut magazinul. După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie. Iar apoi mi-am retras plângerea pentru fiica noastră. M-am despărțit de el că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat. Am acte și am plângerile mele!', a spus Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citește și: Brigitte Pastramă, la capătul puterilor din cauza fiului ei. Florin Pastramă vrea să-i lase fosta sa casă lui Robert Sfăt: 'De fiecare dată când s-a certat cu mama lui…'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter