Brigitte Sfăt și Florin Pastramă susțin că au avut COVID-19 de două ori: "Am crezut că moare"

Publicat pe

Veste șocantă în showbiz! Brigitte și Florin Pastramă au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus. Cei doi au făcut o serie de dezvăluiri despre momentele groaznice prin care au trecut, în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai mult decât atât, se pare că ar fi fost confirmați pozitiv cu COVID-19… de două ori! Chiar ei au explicat cum a fost posibil așa ceva, în emisiunea lui Capatos. Brigitte a declarat că a fost testată pozitiv, împreună cu soțul ei, la sfârșitul lunii martie, când pandemia abia lovea România.

Câteva luni mai târziu, la sfârșitul lunii august, ar fi luat din nou virusul. Chiar dacă cei doi s-au confruntat cu simptomele specifice, au ales să se trateze cu leacuri naturiste. Prima dată nici măcar nu și-au dat seama că au avut virusul, susțin ei.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă susțin că au avut COVID-19 de două ori: "Am crezut că moare"Brigitte Sfăt și Florin Pastramă susțin că au avut COVID-19 de două ori: "Am crezut că moare"

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă susțin că au avut COVID-19

Se pare că starea lor s-ar fi agravat a doua oară, iar abia atunci au realizat că și în martie ar fi putut fi vorba despre COVID-19, susține bruneta.

'Am făcut deja de două ori. Prima dată nu am știut că am avut. A fost în martie, la sfârșit și am avut simptome foarte ușoare două, trei zile. Noi am făcut la sfârșitul lui august, începutul lui septembrie a doua oară și din cauza simptomelor ne-am dat seama că și anul trecut am avut. Eu am transpirat foarte tare, el tușea foarte tare și apoi am fost foarte obosiți. Am luat niște tratamente naturale.', a declarat Brigitte Pastramă la 'Xtra Night Show', de la Antena Stars.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstruos din cauza lui Jador: „L-a făcut terci și varză!”

Citește și: De ce a plecat Diana Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3: „Vă opresc microfonul, e lipsă de politețe'

Citește și: Brigitte, o nouă operație estetică. Florin Pastramă a fost șocat când a văzut-o: 'Să nu te sperii de mine'

În ce stare au ajuns Brigitte și Florin Pastramă

Atunci când s-au infectat a doua oară, după cum susține Brigitte, se pare că Florin a ajuns chiar la spital. După ce a realizat ce se întâmplă, a decis să se vaccineze împotriva virusului, a adăugat ea, în emisiunea lui Capatos.

'Dacă ai fost foarte ușor simptomatic, atunci te reinfectezi foarte ușor. Am avut simptome aiurea a doua oară. Eu nu am avut atât de nasoale, dar au ținut șapte zile. Florin a ajuns la spital. Eu am chemat salvarea, iar a doua oară am crezut că moare și nu a mai vrut să vină salvarea. Avem mulți anticorpi.

Noi am făcut de 8 ori testul. Sigur am făcut de două ori. Ne vaccinăm sigur. Ne înscriem luna viitoare. El a avut o formă mai gravă. Nu puteam să respir. I-a dat tratamentul. M-au ținut afară pe bancă. A doua zi salvarea nu a vrut să mai vină acasă. Era în perioada cu spitale foarte pline.', a mai adăugat bruneta.

Câte operații estetice are Brigitte

Cu 4 ani în urmă, bruneta se declara mulțumită și se decisese să nu mai apeleze la chirurgul estetician… dar iată că acum numărul lor a trecut deja de 20 de operații. Până la 43 de ani, vârsta actuală, bruneta și-a mai adăugat câteva intervenții estetice în palmares. La finele lunii mai, bruneta a mers la o clinică din Turcia, unde și-a mai făcut niște ajustări, printre care și mărirea posteriorului prin injectarea de grăsime proprie, operație la care a apelat și în urmă cu doi ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter