Britney Spears imploră să fie scăpată de sub tutela tatălui ei: „Sunt traumatizată. Îmi vreau viața înapoi”

Publicat pe

Britney Spears continuă să implore să fie lăsată să iasă de sub tutela tatălui ei. Artista a făcut noi mărturisiri într-o audiere din Los Angeles, unde a spus că ar vrea să se căsătorească și să mai facă un copil, dar tutela nu îi permite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viața cântăreței Britney Spears continuă să fie controlată de tatăl ei. Artista a fost audiată din nou, într-un tribunal din Los Angeles, unde s-a revoltat împotriva tutelei.

Britney Spears imploră să fie scăpată de sub tutela tatălui ei: „Sunt traumatizată. Îmi vreau viața înapoi'Britney Spears imploră să fie scăpată de sub tutela tatălui ei: „Sunt traumatizată. Îmi vreau viața înapoi'

Britney spune că și-ar dori să se căsătorească și să mai facă un copil, însă tatăl ei ar avea un comportament abuziv și nu ar lăsa-o să fie liberă.

Britney Spears: „Sunt traumatizată'

Britney Spears le-a transmis judecătorilor, în timpul unei noi audieri, că relația dintre ea și tatăl ei ar fi una abuzivă și că vrea să iasă de sub tutela lui fără să fie evaluată.

Citește și: Avocatul lui Britney Spears, dezvăluiri șocante despre sănătatea artistei.

Citește și: Britney Spears, săraca fată bogată.

Citește și: Cum s-a hotărât Emilia Popescu să devină actriță:

Citește și: Dan Negru, afaceri de succes în construcții și agricultură.

Sunt traumatizată. Îmi vreau viaţa înapoi. Vreau terminarea acestei tutele fără să fiu evaluată', a declarat Britney Spears.

Cântăreața spune că merită să fie liberă după ce a muncit toată viața. Mai mult, Britney a mărturisit că și-ar dori să se căsătorească și să aibă un copil cu partenerul ei actual, însă tutela nu îi permite.

Această tutelă îmi face mai mult rău decât bine. Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani', a mai declarat Britney Spears.

Britney Spears a fost internată cu forța la psihiatrie

În 2008, artista a fost spitalizată și declarată inaptă să aibă grijă de ea însăși. Jamie Spears a fost numit atunci administratorul și călăuzitorul carierei sale. Acum, Britney este disperată să preia controlul asupra veniturilor sale.

Deși Britney recunoaște că acest lucru a salvat-o și a ajutat-o, o bună perioadă de timp, se pare că acum vrea să scape din mrejele părintelui care ar controla-o mult mai mult decât trebuie.

Și fanii artistei au protestat la Los Angeles, în 2019, după ce Britney a fost internată într-o clinică psihiatrică și au cerut externarea ei, considerând că ea a fost dusă acolo cu forța. Deși anterior a negat că a fost internată fără voia ei, Britney susține că fanii au avut tot timpul dreptate.

Artista e în război și cu fostul manager. Britney a cerut și obținut în instanță un ordin de restricție pentru Sam Lufti și i-a interzis acestuia să se mai apropie de ea la o distanță mai mică de 65 de metri. Artista nu-l mai vrea pe Sam Lufti în preajma ei și a famliei sale, considerându-l principalul vinovat pentru problemele de sănătate pe care Britney le-a acuzat în ultimul timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter