Britney Spears și-a înnebunit fanii cu aparițiile ei sexy! Un nou album de succes și un nou iubit pentru cântăreață!

Publicat pe

Costume de scenă minuscule, mișcări incitante, hituri vechi și noi – cam așa arată show-rile lui Britney Spears.

După maratonul de spectacole din Las Vegas din ultimele săptămâni, prin care își promovează noul album Glory, Britney Spears este din nou în plină glorie. Cântăreața a revenit la forma care a consacrat-o, iar cântecele ei au cucerit topurile.

Se pare că avântul luat i se datorează și iubitului ei actual, modelul Sam Asghari, pe care l-a cunoscut în timp ce filma videoclipul cântecului Slumber Party. Vedeta a mărturisit că cei doi s-au îndrăgostit după ce și-au descoperit gusturile comune, printre care pasiunea pentru sushi și fitness.

Britney și-a postat imagini din timpul show-rilor, în care face dovada condiției fizice de invidiat pusă în valoare de costume de scenă extrem de provocatoare, dar și unele poze în ipostaze personale, alături de Sam.

Alexandra Zărnescu

Photo: Instagram

Britney Spears și-a înnebunit fanii cu aparițiile ei sexy! Un nou album de succes și un nou iubit pentru cântăreață!Britney Spears și-a înnebunit fanii cu aparițiile ei sexy! Un nou album de succes și un nou iubit pentru cântăreață!

Citește și:

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/britney-spears-yoga-secretul-formei-sale-fizice-2361514

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/britney-spears-s-a-despartit-de-iubitul-ei-2358965 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter