Britney Spears s-a despărţit de iubitul ei

Publicat pe

După opt luni de relaţie, cântăreaţa Britney Spears s-a despărţit de iubitul ei, producătorul TV, Charlie Ebersol. Imediat după ce s-a despărţit de acesta, vedeta a şters de pe contul de Instagram toate fotografiile în care apărea împreună cu el.

 

britney1

 

O sursă a menţionat pentru U.S Weekly că motivul despărţirii a fost faptul că Ebersol nu a venit cu scopurile potrivite în cadrul relaţiei.

 

Totuşi, încă de când a început sa iasă cu Britney, acesta a semnat un acord că nu are voie să discute public legătura dintre ei. Ultima oară când cei doi au fost văzuţi public împreuna a fost la premiile Billboard, din mai.

 

Britney Spears are o întreagă istorie a relaţiilor scurte. După celebrul Kevin Federline împreună cu care are doi copii, Britney Spears a avut diferite relaţii pasagere printre care enumeram un model, un producător muzical, un cântăreţ şi chiar un paparazzi. În ultimii ani, cea mai lungă relaţie a cântăreţei a fost cea cu fostul ei agent, Jason Trawick, care a durat patru ani.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter