Bruja și Pufeh de la America Express i-au scos din sărite pe Irina Fodor și pe Cătălin Scărlătescu. Cum i-a certat prezentatoarea TV: „Nu respectați cursa, colegii!”

Publicat pe .

Bruja și Pufeh de la America Express i-au scos din sărite pe Irina Fodor și pe Cătălin Scărlătescu.. Bruja și Pufeh au avut parte de o serie de momente dificile în cadrul ediției America Express, difuzată pe Antena 1. Cei doi concurenți au întâmpinat probleme de-a lungul cursei, ceea ce le-a afectat foarte mult performanțele. Când au ajuns, într-un sfârșit, la locul de întâlnire, Bruja și Pufeh au reușit să stârnească revolta Irinei Fodor, dar și a lui Scărlătescu și a celorlalți concurenți. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bruja și Pufeh de la America Express i-au scos din sărite pe Irina Fodor și pe Cătălin Scărlătescu.. Competiția America Express – Drumul Aurului a devenit din ce în ce mai tensionată, iar unii concurenții au început să dea deja semne de oboseală. În cadrul ediției difuzate pe 30 ianuarie, cei care nu s-au descurcat atât de bine în cursă au fost Pufeh și Bruja. Cei doi au găsit foarte greu o mașină, care să le ofere transport până la locul de întâlnire cu Irina Fodor și ceilalți concurenți, așa că Pufeh și Bruja au întârziat foarte mult. Acest aspect i-a iritat la culme pe Irina Fodor, dar și pe Scărlătescu, ambii reproșând lipsa de respect.

img-3-4img-3-4

Bruja și Pufeh de la America Express i-au scos din sărite pe Irina Fodor și pe Cătălin Scărlătescu

Ghinion pentru Bruja și Pufeh la America Express, în cadrul ediției difuzate pe 30 ianuarie. Echipa nu a reușit să găsească la timp un șofer dispus să-i ducă până la locul de întâlnire cu Irina Fodor și ceilalți concurenți, așa că Bruja și Pufeh s-au lăsat așteptați o bună bucată de vreme. Irina Fodor a fost prima care i-a certat pe Bruja și Pufeh, spunându-le că nu-și respectă colegii și că nu sunt competitivi.

Citește și: 'Am început să amețesc foarte tare, tremuram, nu puteam să…'. Pufeh de la America Express a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, după America Express: „Aici ne-am descoperit niște…'

'Nu v-am așteptat, așa cum obișnuiesc, la desk, pentru că dacă voi ați fi întârziat din cauze care nu depind de voi, pentru că nu vă luau mașinile. Cred că nu vă străduiți suficient, pentru că stând pe marginea drumului nu înseamnă că faci autostop-ul. Nu se pot opri mașinile așa. Când ți se face foame, pui stop, mănânci, pui stop întregii curse. Voi faceți asta în timp ce toți ceilalți sunt în cursă. Eu pot înțelege că nu mai sunteți motivați, înțeleg că nu simțiti adrenalina, înțeleg că nu sunteți competitivi. Dar, nu înțeleg să nu vă respectați colegii, să nu respectați producția, să nu respectați cursa.', a spus Irina Fodor la America Express.

Scărlătescu, despre Bruja și Pufeh: „Au apărut ăștia ca două franzeluțe”

Chef Scărlătescu a fost foarte supărat din cauza comportamentului lui Bruja și al lui Pufeh. Juratul de la Chefi la Cuțite a spus fără menajamente că cei doi au fost lipsiți de respect la adresa tuturor.

'Se dau ei jos, liniștiți, ca și cum nu se întâmplase nimic. Mi s-a părut așa, o totală lipsă de respect. Li s-a rupt de noi total. Noi eram toți așa, cameramani, concurenți, reporteri, vreo 80 și ceva de proști. Au apărut ăștia doi așa, două franzeluțe.', a spus Cătălin Scărlătescu la America Express.

Ce relație există între Bruja și Pufeh

Bruja și Pufeh sunt una dintre cele 9 echipe, care au venit la America Express -Drumul Aurului, pentru pentru o experiență unică, plină de obstacole imprevizibile. Mulți s-au întrebat ce relație există între artista Bruja și Pufeh, însă cei doi sunt doar foarte buni prieteni, cunoscându-se de mai mulți ani.

Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea America Express ', au declarat cei doi concurenți.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton