Cabral a trăit un moment hilar, într-un supermarket: "Ajung cu gura aproape de urechea doamnei, fredonez..."

Publicat pe

Cabral a trăit un moment hilar, într-un supermarket. Cabral, soțul Andreei Ibacka, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România și se pare că nu poate scăpa de fani, nici măcar atunci când iese la cumpărături. Recent, Cabral a avut parte de o exeperiență savuroasă, în timp ce stătea la coadă, într-un supermarket, moment în care a avut un dialog savuros cu o doamnă. Povestea s-a încheiat într-o manieră cu totul neașteptată, căci Cabral a făcut un gest stânjenitor, de care nu și-a dat seama.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cabral a trăit un moment hilar, într-un supermarket. Cabral nu poate ieși din casă fără să fie abordat de fani, cel puțin asta putem deduce din ultima pățanie a vedetei. Publicul îl cunoaște pe Cabral, dar și pe familia sa superbă, soția Andreea Ibacka, și cei doi copii ai lor, Tiago și Namiko. Omul de televiziune a relatat pe contul de Facebook o întâmplare recentă, dintr-un supermarket, când a fost recunoscut de o doamnă, care și-a manifestat admirația față de cei doi copii ai săi. Iată care a fost reacția lui Cabral!

Cabral a trăit un moment hilar, într-un supermarket: "Ajung cu gura aproape de urechea doamnei, fredonez..."Cabral a trăit un moment hilar, într-un supermarket: "Ajung cu gura aproape de urechea doamnei, fredonez..."

Cabral a trecut printr-o experiență de pomină, într-un supermarket

Cabral a trecut printr-o experiență stânjenitoare, într-un supermarket, când o doamnă l-a complimentat pe el și pe copiii săi, Namiko și Tiago. Fără să-și dea seama, prezentatorul a ajuns să fredoneze ultima melodie a lui Connect-R chiar aproape de urechea femeii.

M-a nenorocit Connect-R! Mă pun la coadă. În fața mea o doamnă pe la vreo 35, așa, drăguță. Se întoarce o dată spre mine, zâmbește. Zâmbesc și eu, spun politicos: – Bună dimineața! Îmi răspunde la fel. După un minut se întoarce iar spre mine. Îmi zâmbește iar și spune: – Faci copii foarte frumoși. Zâmbesc și eu, ușor stânjenit, îi mulțumesc. Mai trec 30 de secunde, se întoarce din nou și zice: – Să nu înțelegi greșit, nu vreau copii cu tine… Dau din cap a prost, nu luasem în calcul o eventuală propunere, că știu cum se fac și mă cam grăbesc spre muncă… plus că aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți.

Citește și: De ce Andreea Ibacka nu și-a păstrat rochia de mireasă. Ce i-a cerut Cabral: „Am un soț pe rit vechi… „

Citește și: „Am pornit în viață părăsit de tată. Am cărat moloz pe șantier, am fost paznic de noapte'. Drama lui Cabral. Prin ce greutăți a tecut prezentatorul TV

Citește și: Geta Sterp este însărcinată la doar câteva luni după nuntă. Mama Geta: „Pe primul loc e familia…”

Citește și: De ce a plecat Gina Pistol de la Antena 1, după 7 ani. Producătoarea Chefi la Cuțite a dezvăluit motivul: „Nu mi-a fost ușor, dar…

Trec încă 30 de secunde și – după ce m-a terorizat Namiko cu 800 de repeat-uri – îmi vine Connect-R în cap. Așa că în timp ce mă aplec să pun rucsacul jos, deci ajung cu gura relativ aproape de urechea doamnei, fredonez inconștient, mult prea tare: – Hai lasă-mă să te ating, ting, ting, ating, ting, ting… pe piele! Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte…! ', a povestit Cabral pe Facebook.

Cabral a revenit pe micile ecrane

Cabral a revenit la TV, după o pauză de câteva luni. Prezentatorul de la PRO TV a anunțat că a început filmările pentru show-ul „Ce spun românii'.

Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…', a spus Cabral. 


FOTO: Instagram Facebook, PRO TV

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă