Cabral are un văr baschetbalist în SUA. Serge Ibaka face milioane de dolari pe an în NBA

Publicat pe

Cabral nu este singura celebritate din familie, după cum chiar simpaticul prezentator a dezvăluit – el are un văr baschetbalist care câștigă milioane de dolari pe an în SUA. Este vorba despre Serge Ibaka, un cunoscut jucător din NBA.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Cabral este o celebritate, însă nu este singurul din familia tatălui său cunoscut, prezentatorul are un văr baschetbalist în SUA. Este vorba despre Serge Ibaka, în vârstă de 32 de ani, un sportiv cu tată congolez și mamă de origine spaniolă, care câștigă sume greu de imaginat din baschet. Iată ce spune Cabral despre vărul lui!

Cabral are un văr baschetbalist în SUA. Serge Ibaka face milioane de dolari pe an în NBACabral are un văr baschetbalist în SUA. Serge Ibaka face milioane de dolari pe an în NBA

Cabral are un văr baschetbalist în SUA

Cu siguranță pasiunea pentru sport e moștenire de familie, pentru că și Cabral a făcut performanță în sport (kickboxing), la fel ca și Serge Ibaka, despre care puțini știu că îi e văr, care este un nume în baschetul de peste Ocean. Mai mult, Serge câștigă și sume impresionante din baschetul profesionist, la 32 de ani fiind deja multimilionar în dolari.

Jucătorul de baschet s-a născut pe 18 noiembrie 1989 și are dublă naționalitate. Este spaniol din partea mamei sale și reprezintă țara la nivel internațional. Serge s-a născut în Congo și joacă pentru Toronto Raptors. După ce cariera sa a luat avânt, în 2008, Serge Ibaka a ajuns să joace în NBA, unde încasează 22 de milioane de dolari pe an.

Citește și: Cabral și Cătălin Măruță, schimb de replici, în direct, la TV: „La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine'

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul.Imagini de la eveniment

Citește și: Cum arată sora lui Cabral.Artemis este director al unei fundații

Citește și: Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie: „M-a scos la o cafea chiar el, să-mi spună'. Ce a zis despre Valentina Pelinel

Cabral a dezvăluit însă că nu are relații cu rudele din partea tatălui său, drept urmare nici cu Serge, vărul din America, el cunoscându-și frații abia după ce s-a căsătorit.

„Din partea tatălui suntem 7 frați din 4 mame. Una dintre mame a trăit în Spania. Serge a făcut baschet în Spania și apoi a mers către America și a intrat în NBA. E un jucător foarte bun, de altfel.

M-am cunoscut cu frații și surorile mele la 33 de ani. I-am invitat de gura neveste-mii la nuntă. Pentru mine sunt niște străini. Sora mea, Artemis din România, e familie', a declarat Cabral în urmă cu ceva timp pentru striblea.ro.

Cabral: „Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea”

Mama lui Cabral este originară din Buzău. L-a cunoscut pe tatăl lui atunci când a venit la Bucureşti, la facultate. Ea era studentă, iar el medic, sosit din Congo, la noi. Cei doi s-au iubit, rodul dragostei lor fiind un băieţel. Până la vârsta de şase ani, Cabral a fost crescut doar de mamă, tatăl biologic l-a părăsit. Ulterior, mama lui a cunoscut un bărbat care le-a fost mereu alături.

Alexandre Ibacka-Dzabana este un medic foarte cunoscut în Congo, țara în care locuiește, a fost Ministrul Sănătății și s-a făcut remarcat și grație calității sale de susținător al Drepturilor Omului. În copilărie, Cabral avea ocazia să-și vadă tatăl, care este ambasador în Congo, doar prin intermediul televizorului, atunci când erau prezentate știrile internaționale și se discuta despre vizita lui Nicolae Ceaușescu în Congo.

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar', a scris Cabral pe blogul său.

La 28 de ani, Cabral și-a sunat tatăl pentru prima oară și au vorbit pentru câteva zile la rând povestind despre familie, cealaltă familie a lui Cabral pe care nu o cunoscuse niciodată.

„Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea', a mai adăugat prezentatorul TV.

Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter