Culiță Sterp, anunț surprinzător despre Geta și iubitul ei: "I-am adus la biserică să se căsătorească"

Publicat pe

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Cântărețul are un mare succes pe plan muzical, iar pe plan personal se poate declara un bărbat împlinit. După ce a devenit cunoscut, frații săi, Iancu, Ileana, Geta și mama artistului au devenit și ei cunoscuți. În curând, Culiță va lansa o nouă melodie, iar în videoclipul vor apărea pentru prima oară, sora lui Geta și iubitul acesteia, Sebastian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a lansat piese de familie și nu puțin au fost dățile în care Geta, Ileana, Mama Geta și Iancu au vorbit despre familiile lor numeroase. Recent, fanii manelistului au avut parte de o surpriză total neașteptată. În noul videoclip al melodiei vor apărea, pentru prima dată, Geta și iubitul ei.

Culiță Sterp, anunț surprinzător despre Geta și iubitul ei: "I-am adus la biserică să se căsătorească"Culiță Sterp, anunț surprinzător despre Geta și iubitul ei: "I-am adus la biserică să se căsătorească"

Culiță Sterp este activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața lui. Ascultătorii lui Culiță vor auzi o nouă piesă, dar una extrem de specială. În noul videoclipul al melodiei vor apărea, pentru prima dată, Geta li iubitul ei.

Citește și: Ce cadou inedit îi pregătește Culiță Sterp fiului său, de ziua lui. Milan e actor la nici măcar 1 an:”Să știe că tati a făcut…”

Citește și: Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la spital, în Tenerife:'Starea ei e gravă'

Citește și: Loredana Groza s-a sărutat pe buze cu o femeie, în Grecia.Imaginile au făcut furori

Citește și: Ce i-a cerut Petrică Mîțu Stoian solistei Maria Loga, înainte să moară:„Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui'

Culiță Sterp, anunț surprinzător despre Geta și iubitul ei

Culiță Sterp va lansa o nouă melodie, dar de această dată, specială pentru el. În videoclipul melodiei va apărea, pentru prima dată, Geta și iubitul ei. Piesa va fi una de dragoste, iar cei doi îndrăgostiți își arată iubirea în fața camerelor de filmat. Videoclipul a fost realizat pe străzile din Sighișoara, lângă o biserică. Culiță Sterp a spus că Geta este obișnuită cu celebritatea și lumina reflectoarelor, dar Sebastian a fost cam emoționat la filmări.

Cu toate astea, Culiță i-a încurajat pe cei doi pe tot parcursul filmărilor și i-a lăsat să facă ce simt. În imagini se văd că cei doi amorezi, artistul se aude cum îl îndeamnă pe viitorul lui cumnat să o ceară pe sora sa de soție. 'E primul meu clip în care protagoniștii sunt Sebi și Geta. Sebi are puține emoții… I-am adus la biserică să se căsătorească. Faceți-vă viața, ia-o de nevastă, cere-o. Ai cerut-o?', spune Culiță Sterp în online, fericit și emoționat pentru noul proiect, dar și pentru relația surorii sale„, a spus Culita Sterp.

Culiță Sterp și frații lui, la un pas de moarte

Culiță Sterp este cel mai mare frate dintre frații Sterp. Cântârețul are parte de multă susținere din partea fanilor lui. Fratele mai mic, Iancu, i-a călcat pe urme, într-o oarecare măsură și a participat la mai multe emisiuni. Cei doi mai au două surori, de care sunt foarte apropiați. În cadrul unor interviuri, aceștia au povestit un moment dramatic din viața lor.

Am avut un accident de mașină toți patru. Veneam de la mare și eram cu microbuzul nostru. Eu conduceam, iar 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit. Dar am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață', a povestit Culiță Sterp.

Culiță și frații lui au avut o copilările frumoasă

Familia Sterp are o fermă de animale și un magazin, unde vând produse de la ferma lor. Culiță a declarat că a crescut printre animale, iar munca de jos nu a fost niciodată un motiv de rușine, nici măcar acum, când a devenit cunoscut. Artistul se înțelege foarte bine cu frații săi, iar împreună au avut o copilărie frumoasă.

Am avut o copilărie frumoasă. Cu toate că ne-am petrecut-o la vaci și la oi, ne era ciudă când eram mici că ei se scăldau la râu, iar noi să mergem la vaci. Ferma o avem de când ne știm. Este singurul venit al nostru. Niciodată părinții nu au avut un alt serviciu. Noi ne bucurăm foarte mult pentru el, orice ar vrea să facă în viața asta. Noi îl sustinem 100%', a spus sora lui Culiță la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter