Loredana Groza s-a sărutat pe buze cu o femeie, în Grecia. Imaginile au făcut furori

Publicat pe

Loredana Groza s-a sarutat pe buze cu o femeie, în weekend, în Grecia! Pe 10 iunie, Lori a împlinit 52 de ani și după petrecerea pe care a dat-o de ziua ei a plecat cu fiica ei în Mykonos pentru a continua distracția. Aici, cântăreața a dus distracția la un alt nivel și la un moment dat s-a sărutat pe buze cu o prietenă, în club.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După o petrecere de zile mari dată în cinstea sa, cu ocazia împlinirii vârstei de 52 de ani, Loredana Groza a plecat în Grecia pentru a continua să petreacă alături de persoanele dragi ei. Artista a avut parte de o zi de naștere inedită anul acesta și pare că ține 3 zile și 3 nopți.

Loredana Groza s-a sărutat pe buze cu o femeie, în Grecia. Imaginile au făcut furoriLoredana Groza s-a sărutat pe buze cu o femeie, în Grecia. Imaginile au făcut furori

Loredana Groza s-a sărutat cu o altă femeie, într-un club din Grecia

După ce a susținut concertul caritabil de ziua ei de naștere, artista a plecat într-un local de lux din Capitală alături de cei mai buni prieteni, acolo unde s-au distrat și au mâncat cele mai rafinate mâncăruri.

Ulterior, Loredana Groza a ajuns în club, acolo unde a încins atmosfera cu piesele sale, cântând și dansând pe mese.

Și asta nu e tot, pentru că, încă de la prima oră a dimineții, artista a luat avionul împreună cu fiica sa, Elena Boncea, și au plecat în Grecia, acolo unde distracția a continuat la ziua unei prietene.

La 52 de ani, Lori a dus distracția la un alt nivel și după ce i-a urat „La mulți ani!” prietenei ei, fetele s-au sărutat pe buze.

Acest gest poate sugera că au o relație foarte apropiată, mai ales că Loredana Groza a luat avionul alături de fiica sa pentru a-și sărbători prietena în Grecia.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal. Motivul separării este total neașteptat

Citește și: Cum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj și fără filtre

Citește și: Raluca Pastramă s-a căsătorit, gravidă în luna a șaptea. Primele imagini de la nuntă

Cum a petrecut Loredana Groza de ziua ei

Loredana Groza a împlinit 52 de ani, pe 10 iunie, ocazie cu care artista a organizat un concert caritabil, iar banii câștigați au fost donați Spitalului de Pediatrie din Pitești.

După terminarea concertului, cântăreața și-a serbat ziua de naștere alături de cele mai apropiate persoane din viața ei în cadrul unui local de lux din Capitală.

Au băut, au mâncat și au dansat până în zori. După o masă copioasă, Loredana Groza și cei câțiva invitați s-a unduit pe ritmul muzicii cum a știut mai bine, potrivit wowbiz.ro.

Dacă în cadrul concertului Loredana Groza a avut mai multe ținute strălucitoare la propriu și la figurat, de data aceasta a ales să poarte o ținută foarte provocatoare, formată dintr-o pereche de pantaloni negri și o bluză neagră tip plasă, care îi lăsa la vedere bustul generos.

De la restaurant, Loredana Groza a ajuns direct în club, acolo unde a luat microfonul în mână și a cântat unele dintre cele mai apreciate piese ale sale. Bineînțeles, și de data aceasta s-a urcat pe bar și a făcut senzație de zile mari cu mișcările sale foarte senzuale.

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Grecia!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter