Câinii președintelui Irlandei, la fel de faimoși ca stăpânul lor! De Bród și Síoda s-au îndrăgostit și Ducii de Sussex

Publicat pe

Se spune că în locul unde apare un animăluț toată atenția e deturnată. Asta poate mărturisi și Michael D. Higgins, președintele Irlandei, ai cărui câini, Bród și Síoda, l-au ajutat, practic, să câștige alegerile…

Michael D. Higgins este al 9-lea și actualul președinte al Irlandei. Politicianul irlandez, care este și poet, autor și sociolog, și-a început mandatul în urma victoriei din 2011. Cu toate acestea, puțini l-ar recunoaște pe bătrânelul simpatic în vârstă de 78 de ani, dacă nu ar fi însoțit de cățeii săi, faimoși în lumea întreagă.

Bród și Síoda, doi superbi ciobănești de Berna, sunt extrem de cunoscuți nu numai pe internet, ci și în rândul președinților de stat și al capetelor încoronate, pentru că aceștia sunt nelipsiți de lângă stăpânul lor, inclusiv la întâlnirile oficiale. La ultima vizită în Irlanda, Meghan Markle și Prințul Harry nu se mai puteau dezlipi de cei doi căței ai președintelui, o rasă extrem de sociabilă și de potrivită pentru familiile cu copii!

Cățeii l-au ajutat să câștige alegerile

În 2018, pe parcursul campaniei electorale, contracanditatul lui Michael D. Higgins, actualul președinte, a avut neinspirata idee să-și acuze contracandidatul că achită cheltuielile de întreținere a ciobăneștilor săi din banii publici, sume ce se ridică la 10.000 de euro. Evident, că Higgins a negat aceste acuzații, iar toată povestea a avut alt efect decât cel scontat… Iar asta pentru că internauții sunt îndrăgostiți de Bród și Síoda, și adoră relația extrem de apropiată dintre președinte și cățeii lui.

„Lucrul meu favorit la alegerile prezidențiale este cât de mult își iubește Michael D. Higgins câinii, pe Bród și Síoda”, scria un fan pe Twitter. Și iată că Higgins a câștigat alegerile, iar cei doi căței ai lui continuă să întâmpine musafirii de vază.

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter