Drama neștiută a Iulianei Tudor. Poartă o mare durere în suflet, de ani buni: "Mama mea..."

Publicat pe

Îndrăgita vedetă TVR Iuliana Tudor apare mereu atât de zâmbitoare, încât nimeni nu își imaginează ce durere imensă ascunde.

Iuliana Tudor este discretă și nu s-a lăsat doborâtă de probleme. Cel mai probabil optimismul a ajutat-o să depășească toate obstacolele.

Vedeta simbol a postului național de televiziune pare că are tot ce și-ar putea dori în viață, atât în plan profesional, cât și în plan personal. Numai că, de multe ori aparențele înșală, iar prezentatoarea emisiunii „O dată-n viață” ascunde o dramă mai puțin cunoscută de public. Este vorba despre mama ei, care se află într-un scaun cu rotile.

În ciuda problemei de sănătate care nu îi permite să facă tot ceea ce și-ar dori, mama Iulianei Tudor nu s-a lăsat niciun moment învinsă, fiind optimistă și extrem de curajoasă. Se pare că vedeta TVR a avut cel mai bun exemplu de tărie si încredere în forțele proprii, scrie spynews.ro.

„Mama mea este cel mai puternic om de pe pământ și sunt fericită că am șansa să fiu fiica ei! Şi de mama şi de tata sunt legată în egală măsură. Avem o relație specială. Le datorez enorm și îi iubesc dincolo de cuvinte”, a declarat Iuliana Tudor pentru Ciao.

Iuliana Tudor este căsătorită de peste 23 de ani cu Răzvan, iar împreună au un băiețel superb, Tudor, în vârstă de 9 ani.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Iuliana Tudor, primele declarații despre al doilea copil, la 42 de ani: „Medicina a avansat, orice e posibil!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter