Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 11, și în ce zile se difuzează la Antena 1

Publicat pe

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 11, și în ce zile se difuzează la Antena 1. Noul sezon al show-ului culinar „Chefi la cuțite' va avea în curând marea premieră, pe Antena 1. Sezonul 11 de la Chefi la Cuțite marchează utima dată când fanii emisiunii o vor putea vedea pe Gina Pistol, în rol de prezentatoare, după ce și-a anunțat retragerea din televiziune. Iată când va avea loc premiera sezonului 11 de la „Chefi la Cuțite” și în ce zile va fi difuzat show-ul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 11, și în ce zile se difuzează la Antena 1. Sezonul 11 al show-ului „Chefi la Cuțite” este așteptat cu fooarte multă nerăbdare de către fani, mai ales că este ultima dată când se vor putea bucura de prezența Ginei Pistol, la cârma emisiunii. Competiția vine cu noi concurenți talentați și cu provocări inedite, care vor întreține suspansul pe tot parcursul sezonului 11.

Chefii, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, sunt pregătiți de jurizat, iar surprizele vor apărea de la ediție la ediție. Iată în ce zile va fi difuzată la Antena 1.

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 11, și în ce zile se difuzează la Antena 1Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 11, și în ce zile se difuzează la Antena 1

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 11, și în ce zile se difuzează la Antena 1

Sezonul 11 din show-ul culinar „Chefi la cuțite” va fi difuzat în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, începând cu data de 27 martie 2023. Timp de 10 sezoane, cei trei jurați celebri și-au dat cu părerea despre talentele culinare ale concurenților, însă sezonul al 11-lea, care aduce o mare schimbare.

Reprezentanții postului Antena 1 au anunțat că la proba pentru amuletă va apărea și al 4-lea membru. Așadar, fiecare confruntare pentru a câștiga amuleta va avea în plus câte un jurat diferit.

Sorin Bontea a spus că acest lucru va face să fie și mai complicată competiția, chiar dacă era deja destul de strânsă între cei trei chefi care își doresc victoria.

'Se complică treaba în acest sezon la amuletă. Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu. Acum mai râvnește cineva la amuletă? Va fi război la puterea a patra!', a declarat Sorin Bontea, conform a1.ro.

Citește și: Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca la PRO TV: „Bineînțeles că o să mă întorc în televziune'. Cu ce se ocupă de când a plecat de la Antena 1

Citește și: De ce a plecat Gina Pistol de la Antena 1, după 7 ani. Producătoarea Chefi la Cuțite a dezvăluit motivul: „Nu mi-a fost ușor, dar…”

Citește și: Cum a reacționat Mioara Roman după despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Mama m-a întrebat ce se întâmplă”

Gina Pistol, despre retragerea din televiziune: „O să încerc să nu plâng”

Sezonul 11 dinn „Chefi la Cuțite” este ultimul în care Gina Pistol va apărea pe micile ecrane, pentru o bună perioadă de timp. Partenera de viață a lui Smiley și-a anunțat retragerea din televiziune, după o fumoasă evoluție în lumea showbiz-ului. Gina Pistol a prezentat Asia Express și Chefi la Cuțite, dar, recent, și-a anunțat fanii că are de gând să se focuseze pe familie, în special pe creșterea fiicei sale și a lui Smiley, micuța Josephine.

Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine, acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor trei magnifici care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.', a scris Gina Pistol pe Instagram.
FOTO: Antena 1

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă