Când începe „Stand-Up Revolution”, sezonul 2. Șerban Copoț și Ilona Brezoianu prezintă noul sezon

Publicat pe .

Când începe „Stand-Up Revolution', sezonul 2. Este vestea momentului! Emisiunea „Stand-Up Revolution' revine cu cel de-al doilea sezon, la Antena 1. Cine va prezenta emisiunea, dar și când va avea loc premiera!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Când începe „Stand-Up Revolution', sezonul 2. Sergiu Mirică a câștigat primul sezon din „Stand-Up Revolution' și a plecat acasă cu premiul în valoare de 20.000 de euro. Concurența a fost acerbă și tânărul comediant a luptat cu concurenți din mai multe țări, însă a reușit să cucerească atât publicul, cât și pe cei patru jurați.

stand-up-revolutionstand-up-revolution

Când începe „Stand-Up Revolution', sezonul 2. Primul sezon de la „Stand-Up Revolution' a fost un real succes, așa că Antena 1 a făcut acum anunțul momentului. Urmează sezonul 2 de la „Stand-Up Revolution'. Iată când începe emisiunea!

Citește și: Program TV Burlacul.De ce se difuzează show-ul de la Antena 1 joi seara

Citește și: Șerban Copoț a renunțat temporar la muzică.Ce motive a avut cântărețul

Citește și: Dan Negru, detalii despre show-ul „Tu urmezi!, de la Kanal D:„Nu vreau să par că nu am mâncat usturoi în TV, dimpotrivă, dar… / EXCLUSIV

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va fi înmormântată cu doar două bijuterii speciale.Avea o colecție impresionantă

Când începe „Stand-Up Revolution', sezonul 2.

Când începe „Stand-Up Revolution', sezonul 2. Veste bună pentru telespectatori! Emisiunea „Stand-Up Revolution' revine la Antena 1 cu cel de-al doilea sezon. Premiera va avea loc vineri, 30 septembrie, de la 21:30, la Antena 1.

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț vor prezenta Stand-up Revolution, prima emisiune televizată de stand up din România.

Sezonul 2 Stand-Up Revolution va veni cu multe surprize. Am văzut până acum concurenţi foarte buni, dar şi câteva momente speciale wow! Îmi era dor de filmări, pentru că sunt zile în care pur şi simplu n-ai cum să nu pleci binedispus acasă. Evident că s-a lăsat din nou cu pariuri şi, la fel ca şi în primul sezon, sper să fi pariat bine!', a dezvăluit Ilona Brezoianu.

Șerban Copoț a făcut și primele declarații despre noul sezon.

„Abia aşteptam să revenim pe platoul Stand-Up Revolution şi să vedem cu ce ne mai surprind concurenţii de această dată! De surprize am avut parte şi noi, dar mai multe nu pot să vă spun acum! Un lucru e cert, weekendul începe bine şi se încheie bine cu noi, pentru că vineri, de la 21:30, venim cu o porţie savuroasă de Stand-up şi duminică mutăm distracţia în platoul iUmor, de la 20:00, la Antena 1.', a spus și Dan Copoț.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton