Când se mărită Nicole Cherry. Cântăreața va face cununia și botezul fiicei sale în aceeași zi

Publicat pe

Când se mărită Nicole Cherry. Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie absolut superbă. Cântăreața, împreună cu iubitul ei, Florin, au devenit părinți pentru prima oară la finalul anului 2021. Acum, ea a anunțat când va avea loc cununia civilă, dar și botezul fiicei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Când se mărită Nicole Cherry. Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară la finalul lunii noiembrie a anului 2021. Tot în acea perioadă, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe celebra artistă. Acum, ea a anunțat când va avea loc cununia civilă, dar și botezul fiicei sale, Anastasia.

Când se mărită Nicole Cherry. Cântăreața va face cununia și botezul fiicei sale în aceeași ziCând se mărită Nicole Cherry. Cântăreața va face cununia și botezul fiicei sale în aceeași zi

Vedeta a dezvăluit că ambele evenimente vor avea loc în aceeași zi. Mai mult decât atât, pentru un moment, ea are de gând să facă doar cununia civilă, iar cea religioasă va avea loc la o altă dată calendaristică.

Citește și: Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o:M-au enervat foarte tare mesajele

Citește și: Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum

Citește și: De ce s-au mutat Denisa Tănase și soțul ei din România:„E mai mult decât probabil să fie definitiv

Citește și: Cine e Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Ce condamnare avea

Când se mărită Nicole Cherry

Când se mărită Nicole Cherry. Nicole Cherry este pregătită să spună „DA' pentru o viață alături de tatăl fetiței sale, Florin. Aceasta a anunțat că în luna mai a anului 2022 va avea loc atât cununia civilă, cât și botezul fetiței sale, Anastasia.

„Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi', a spus ea în cadrul unei emisiuni TV.

Aceasta a anunțat chiar și cine vor fi nașii, atât de cununie, cât și de botez. Se pare că cei ai micuței Anastasia vor fi din partea artistei, în timp ce părinții spirituali a cuplului vor veni din partea iubitului său, Florin.

„Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei, iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin', a mai spus ea.

Va organiza o petrecere mare pentru fiica ei

Deși în aceeași zi are loc atât botezul, cât și cununia civilă, Nicole Cherry a anunțat că se va dedica mai mult evenimentului referitor la fiica sa. Aceasta a recunoscut că a avut nevoie de ajutor pentru organizarea petrecerii deoarece va fi una cu foarte mulți invitați.

'Am reușit să organizăm cât de cât botezul, am parte și de ajutor, recunosc. Nu aș fi putut să mă descurc singură, pentru că avem destul de mulți invitați, fiind și prima petrecere mare, ne-am dorit să avem toți oamenii pe care îi iubim alături de noi, e o listă foarte mare, chiar nu mă așteptam și ne-au și răspuns pozitiv mulți dintre ei', a mai spus artista.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter