De ce s-au mutat Denisa Tănase și soțul ei din România: „E mai mult decât probabil să fie definitiv”

Publicat pe

Denisa Tănase și soțul ei s-au mutat din România. Vedeta și partenerul ei de viață, Mircea Brânzei, au închiriat un apartament peste hotare, iar peste un an va fi gata și locuința pe care și-au cumpărat-o în Dubai. Conform spuselor ei, este mai mult decât probabil ca să se stabilească definitiv în Emiratele Arabe Unite. Iată de ce au luat această hotărâre!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Denisa Tănase și soțul ei, Mircea Brânzei, s-au mutat din România. Cântăreața, care de câțiva ani s-a lansat în lumea afacerilor, au închiriat un apartament în Dubai pentru un an de zile. După această perioadă, spune ea, va fi gata și apartamentul pe care și l-au achiziționat în Emiratele Arabe Unite. Odată terminat, e foarte posibil ca cei doi să se stabilească definitiv în străinătate.

De ce s-au mutat Denisa Tănase și soțul ei din România: „E mai mult decât probabil să fie definitiv'De ce s-au mutat Denisa Tănase și soțul ei din România: „E mai mult decât probabil să fie definitiv'

La 35 de ani, Denisa Tănase se poate considera o femeie împlinită, pe toate planurile. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soțul ei, Mircea Brânzei, și se poate lăuda și cu o carieră de succes. Artista s-a lansat de câțiva ani în lumea afacerilor, cu parfumuri și produse de înfrumusețare, și îi merge foarte bine. Ea și partenerul ei de viață locuiesc mai mult în Dubai, după ce și-au închiriat o locuință pentru 1 an. În plus, aceștia și-au cumpărat și un apartament acolo. După ce va fi gata, adică după aproximativ 12 luni, e foarte posibil să se mute definitiv acolo.

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuieşte Denisa Tănase în Dubai.Are două proprietăți, acolo

Citește și: Cum a ajuns Denisa Tănase milionară în euro, în doar trei ani:”În primele 8 luni nu am avut niciun angajat”

Citește și: Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce a căzut în vacanță:„Am fost vânată pe picior, pe degete'

Citește și: Emilian Dimoftei de la Căsătoriți pe nevăzute are o nouă iubită.Cine l-a cucerit după despărțirea de Andreea

De ce s-au mutat Denisa Tănase și soțul ei din România

Recent, Denisa Tănase a fost invitată în emisiunea lui Teo Show, de la Kanal D. Sora Ralucăi Tănase a abordat mai multe subiecte, răspunzând la diferite curiozități. Printre altele, aceasta a dezvăluit de ce ea și soțul ei au decis să plece din țară și să se mute în luxosul Dubai.

Denisa Tănase e de părere că are mai multe oportunități în Dubai decât în România. În plus, atât ea, cât și soțul ei, și-au dorit să se mute acolo de mai multă vreme. Spune ea, au ajuns să stea mai mult acolo decât în țară și e mai mult decât probabil să se mute definitiv, după ce apartamentul pe care și l-au cumpărat va fi gata.

„E o încercare, e o intenție, este mai mult decât probabil să fie definitiv, pentru că ne dorim asta și ne place foarte tare și acum, adică din ianuarie, stăm mai mult acolo decât aici.

Se întâmplă pentru că ne-am dorit noi foarte mult. Noi cam de un an de zile de când mergeam acolo aveam o glumă internă, spunea: Mergem acasă! Și atât am zis că mergem acasă, până când anul ăsta am decis să stăm mai mult acolo. Prima oară am zis să vedem cum funcționează', a spus Denisa Tănase la „Teo Show', de la Kanal D.

Denisa Tănase și soțul ei au proprietăți în Dubai

Denisa Tănase, cunoscută ca Denisa de la Bambi, și partenerul ei au cumpărat proprietăți în Dubai. Acestea nu sunt însă gata. Atunci când au achiziționat locuințele din străinătate, mulți au vrut să știe cum decurg lucrurile în Emiratele Arabe Unite, în acest sens. Vedeta a explicat totul pe îndelete, în emisiunea de la Kanal D.

„Același ireal l-am avut noi acum doi ani când am descoperit despre piața imobiliară de acolo, noi ziceam că e ireal să îți poți permite să îți cumperi vreodată ceva acolo. Eu și Mircea. Apoi ne-am dat seama că acolo ne putem permite lucruri pe care în țară nu ni le permitem. De exemplu, în țară poți să îți cumperi o proprietate cu toți banii, ori să faci credit la bancă. Acolo sunt foarte mult variante de finanțare, cu rate direct la dezvoltator. Sunt doi dezvoltatori acolo, unul este de fapt statul și al doilea este privat.

Noi ne-am făcut și firmă acolo, evident că nu vrem să stăm degeaba, vrem să deschidem și piața asta pentru brandul nostru. Poți să te muți lejer acolo. Practic, ca să poți cumpăra o proprietate acolo, că toată lumea ne întreabă, îți trebuie bani, atât. Merge și prin transfer, crypto și cash. În Dubai e un paradis fiscal, nu au taxe. O rată este 10% din valoarea imobilului. Locuințele pornesc de la 160.000 de euro. Acestea sunt studiouri', a adăugat ea.

Denisa de la Bambi e decisă să se stabilească în Emirate

Denisa Tănase susține că în Dubai sunt condiții de nerefuzat, pe care și românii ar trebui să le cunoască. Un alt lucru ce a determinat-o să se mute în Dubai e vremea, acolo fiind cald tot timpul.

„(…) Noi ne-am dat seama că sunt condiții wow, că și românii trebuie să cunoască informația asta. Ne-am dat seama că sunt niște oportunități. Ne-a scris dezvoltatorul, că în momentul ăsta, la capitolul achiziții, peste ruși, sunt românii.

Noi ne-am mutat că e cald tot timpul, că sunt foarte multe oportunități de business, că e competiție foarte mare, oamenii sunt extrem de focusați', a mai transmis artista.

„Ne-am cumpărat ceva în Dubai'

Momentan, Denisa Tănase și Mircea Brânzei locuiesc cu chirie în Dubai, însă, peste circa un an, se vor muta în propriul lor apartament. Aceasta a mai menționat și că acolo a crescut foarte mult piața imobiliară.

„Noi ne-am cumpărat ceva în Dubai, dar nu este gata. Ne-am închiriat ceva pentru un an de zile, după un an o să fie gata și apartamentul nostru în care noi vrem să ne mutăm. (…)

Piața imobiliară a crescut foarte mult acolo, nu vreau să zic cât e chiria acum, depinde, pot să închiriezi cu 2.000 de dirhami pe lună și cu mai mult. Noi am ales să ne luam un spațiu mic, pentru că nu avem nevoie de mai mult, dar într-o clădire care ne oferă foarte multe beneficii: birouri, sări de conferință, ne e ușor pe zona de muncă', a conchis aceasta.

Denisa Tănase și sora ei, Raluca Tănase, au devenit cunoscute în toată țara prin trupa Bambi. De ceva vreme, cea dintâi a renunțat însă la muzică. De aproximativ trei ani, soția lui Mircea Brânzei s-a lansat în lumea afacerilor, iar câștigurile nu întârzie să apară.

Inițial, Denisa Tănase a avut parte de ajutorul soțului ei și a investit mai întâi 500 de euro în afacerea sa. Ulterior, aceasta i-a adus în conturi sute de mii de euro. În momentul de față, vedeta se laudă cu peste 40 de parfumerii deschise în Europa.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter