Cântă în 12 limbi străine și are un repertoriu de 600 de piese. Totul despre Vizi Imre

Publicat pe

S-a făcut remarcat la Vocea României, are peste 600 de piese în portofoliu și cântă în nu mai puțin de 12 limbi străine. Face muzică de film, dar și de reclame, ține concerte cu casa închisă și s-a refugiat într-o zonă care-l ferește de aglomerație și nebunie tocmai pentru că vrea să nu-i fie pusă în pericol creativitatea.

 

vizi_imre

 

Pentru că ne interesează cum trăiește ș cum gândește unul dintre cei mai autentici artiști din România, l-am provocat să ne răspundă la câteva întrebări.

 

Cum l-ai defini pe artistul Vizi Imre?

Om simplu precum vecinul de alături 🙂

 

În ce stil se incadrează muzica ta?
Habar nu am. Cred ca voi lasă pe alții sa-mi încadreze muzica undeva și voi fi sau nu de acord cu ei 🙂

 

Am aflat că în portofoliul tău sunt peste 600 de piese.  Cum îți alegi playlistul pentru un concert? Ai de unde.
E mai greu decât crezi. Dacă aș fi avut un repertoriu mic, era mai simplu de ales, dar în situația de față, cu 600 de piese,  mă mai ajută colegii de trupă. Fiecare își pune amprenta asupra unui concert J

 

Ești un artist cunoscut, oamenii știu ce minunății faci pe scenă, ce nu știu ei, însă, este că tu compui și muzica de film și că te implici în tot felul de campanii. Povestește-ne.

Da, fac muzica de film, de teatru, pentru reclame, practic tot ce ține de muzică. Am mai făcut muzica de teatru în facultate pentru aproape toate examenele de actorie și acum că am primit și un premiu pentru muzica din filmul Billion Star Hotel', am prins curaj și deja am un proiect pentru septembrie. Cand vine vorba de muzică, sunt de neoprit.

 

În câte limbi știi să cânți și cum înveți versurile dacă sunt într-o limbă pe care nu o cunoști?

În aproximativ 12 limbi și tot timpul mă extind. Când încep să învăț o piesă într-o limbă străină mai întâi caut traducerea textului ca sa știu despre ce cânt și uite așa muzica m-a ajutat să învăț 5 limbi străine.

 

Vizi, aș zice că ești artistul atipic. Cum e să faci parte din lumea muzicală și să nu locuiești în București?
E ok, avem internet, le am pe fetele de la HTagPR care sunt la București și au grijă să nu fiu uitat 🙂 Orașele mari îmi omoară creativitatea, așa că stau la sat unde sunt în stare să compun și 4 piese în 3 zile.

 

Din punctul tău de vedere, ce ar trebui să aibă un artist ca să fie complet?Nu știu dacă exista artist complet pentru că eu cred că artistul niciodată nu va fi complet dacă e artist cu adevărat. Tot timpul va fi într-o căutare și întotdeauna vor apărea lucruri noi în viața lui. Știi cum e zicala aia: cu cât știi mai mult cu atât mai mult îți dai seama că nu știi nimic.

 

vizi_imre_ls

 

Ce pregătești acum? Cu ce ne uimești?

Vă voi uimi, sper eu, cu hitul meu de vară', care va apărea la începutul lui iunie și cu proiectul The chaos in my mind'. Mai multe detalii la momentul potrivit J

 

Unde te pot vedea fanii în perioada următoare?

În perioada chiar foarte apropiată voi fi la HeyDay Festival în București, unde îmi voi pleca capul în fața lui Bob Marley printr-un recital acustic ale câtorva piese din repertoriul lui.

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter