Cum a reuşit Patrick Dempsey să-şi salveze căsnicia

Publicat pe

Patrick Dempsey şi Jillian Fink au reuşit să-şi salveze căsătoria după ce anul trecut au fost pe punctul de a divorţa. Cunoscutul actor a dezvăluit acum cum a reuşit să dea o nouă şansă mariajului său.

 

La sfârşitul anului trecut cei doi au fost surprinşi într-o vacanţa romantică la Paris şi toată lumea s-a întrebat cum este posibil după ce la începutul anului îsi anunţau despărţirea după o căsătorie de 15 ani.

 

Starul din „Grey’s Anatomy” a mărturisit acum ca a trebuit să renunţe la unele lucruri pentru a-şi recuceri soţia împreună cu care are 3 copii.

 

Astfel, actorul nu va mai acorda atâta timp pasiunii lui pentru automobile şi se va dedica mai mult celor trei copii, Tallulah, de 14 ani, şi gemenii Sulliven şi Darby, de 9 ani.

 

„Nu mai sunt atât de implicat. Conduc o echipă, dar timpul trece atât de repede în ceea ce-i priveşte pe copii, încât vreau să nu ratez nimic. Anul viitor va fi momentul prielnic pentru a mă dedica sezonului auto în totalitate. Anul acest vreau să fac acest lucru cu copiii mei'.

 

Foto: Hepta

 

Cum a reuşit Patrick Dempsey să-şi salveze căsniciaCum a reuşit Patrick Dempsey să-şi salveze căsnicia

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter