Care a fost cauza morții Tinei Turner. Anunțul făcut de reprezentanții regretatei artiste

Publicat pe

Cauza morții Tinei Turner a fost dezvăluită la doar o zi după decesul acesteia. Regretata artistă s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în locuința sa din Elveția. Tina Turner a avut de-a lungul anilor mai multe probleme de sănătate, inclusiv cancer și insuficiență renală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tina Turner a încetat din viață miercuri seara, la vârsta de 83 de ani. Artista locuia de ani buni în Elveția, împreună cu soțul său, iar de mult timp se confrunta cu multe probleme de sănătate. Cântăreața a fost diagnosticată cu cancer intestinal și a suferit de hipertensiune arterială timp de patru decenii. Iată care a fost cauza morții Tinei Turner!

Care a fost cauza morții Tinei Turner. Anunțul făcut de reprezentanții regretatei artisteCare a fost cauza morții Tinei Turner. Anunțul făcut de reprezentanții regretatei artiste

Reprezentantii Tinei Turner au declarat că lumea muzicii a pierdut o adevărată legendă și un model de urmat. Vestea morții sale a îndurerat o lume întreagă. La momentul decesului nu a fost precizată cauza morții, iar acum reprezentantii vedetei au dezvăluit adevărul.

Citește și: Cum a ajuns Tina Turner dintr-o artistă modestă „Regina Rockn Roll”. Rod Stewart i-a schimbat viața

Citește și:Povestea de iubire dintre Tina Turner și Erwin Bach. El i-a donat un rinichi, ea l-a adorat timp de 38 de ani: „A fost dragoste la prima vedere”

Citește și:Drama neștiută a artistei Tina Turner. Și-a pierdut ambii copii: unul s-a sinucis, altul a făcut infarct

Citește și:Tina Turner a vrut să se sinucidă din cauza bolilor: „Nu mă puteam ţine pe picioare”. Regina Rockn Roll a murit la 83 de ani

Care a fost cauza morții Tinei Turner

Tina Turner s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în locuința sa din Küsnach,pe lângă Zurich, Elveția. Reprezentanții artistei au fost cei care au anunțat vestea tristă.

Tina Turner s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar la o zi după decesul acesteia, purtătorul său de cuvânt a declarat că Tina Turner a murit din cauze naturale. Ea se luptase în trecut cu un cancer intestinal și a avut hipertensiune arterială timp de patru decenii, potrivit Daily Mail.Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”

În anul 1978, Tina Turner a fost diagnosticată cu hipertensiune arterială, iar în anul 2016 a fost diagnosticată cu cancer intestinal. De asemenea, în anul 2017 a suferit o operație de transplant de rinichi. Pe 9 aprilie 2023, Tina Turner a declarat că speră ca lumea își va aminti de ea. Cum ai vrea să fii amintită? Ca Regina Rock ‘n’ Roll-ului. Ca o femeie care le-a arătat altor femei că este în regulă să lupți pentru succes în propriile tale condiții’. Întrebată dacă o sperie că îmbătrânește, Tina Turner a spus: ”Aceasta este aventura vieții și îmbrățișez și accept fiecare zi cu ceea ce aduce ea”.

Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani

Moartea Tineri Turner a fost un șoc pentru întreaga lume. În urmă cu doar două luni, artista a recunoscut că duce o luptă aprigă cu boala de rinichi. „Rinichii mei sunt victimele faptului că nu mi-am dat seama că tensiunea mea arterială ridicată ar fi trebuit să fie tratată cu medicina convențională', a împărtășit ea pe Instagram pe 9 martie. „M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea că am nevoie de terapie zilnică, pe viață, cu medicamente. Mult prea mult timp am crezut că trupul meu este un bastion de neatins și indestructibil.'

Tina Turner s-a confruntat de-a lungul anilor cu multe probleme de sănătate,printre care sindromul de stres posttraumatic, insuficiență renală, hipertensiune arterială și cancer intestinal. De asemenea, în anul 2013, a suferit un accident vascular cerebral. „M-am trezit brusc și eram panicat.Un fulger mi-a lovit capul și piciorul drept , cel puțin așa am simțit , și aveam o senzație ciudată în gură, ceea ce mi-a îngreunat sarcina de a-l striga pe Erwin pentru ajutor. Am bănuit că nu era bine, dar a fost mai rău decât mi-am imaginat vreodată. Aveam un atac cerebral.', a mai declarat artista.

Soțul său i-a donat un rinichi

Rinichii Tinei Turner nu mai funcționau cum trebuie, iar în memoriile sale, artista a scris că a luat în calcul ideea sinuciderii asistate, care este legală în Elveția. Cu toate astea, soțul ei, Erwin Bach, i-a salvat viața după ce i-a donat un rinichi.

M-am întrebat dacă cineva va crede că donarea lui Erwin a fost într-un fel tranzacțională.n mod incredibil, având în vedere cât de mult timp am fost împreună, încă mai existau oameni care voiau să creadă că Erwin s-a căsătorit cu mine pentru banii și faima mea. Ce altceva ar vrea un bărbat mai tânăr de la o femeie mai în vârstă? Erin a ignorat întotdeauna zvonurile.', a mai declarat regretata artista.

Sursa foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă