Motivul divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, după 12 ani de mariaj: ”Temerea cea mai mare a fost legată de...”

Publicat pe

Care a fost motivul divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, după 12 ani de mariaj. S-au iubit ani la rând și au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au ajuns să meargă pe drumuri separate. Discuțiile între ei s-au amplificat în ultima vreme, astfel că singura soluție în cazul căsniciei lor era divorțul. Totuși, abia la un an de la marea separare au apărut informații despre un posibil motiv de scandal între cei doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După un mariaj frumos de 12 ani, în care au făcut și două fete, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis că nu mai există vreo cale de împăcare între ei. Nimeni nu se aștepta, ce-i drept, la o astfel de decizie din partea lor, mai ales că designerul avea numai vorbe frumoase la adresa partenerei lui de viață.

Motivul divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, după 12 ani de mariaj: 'Temerea cea mai mare a fost legată de...'Motivul divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, după 12 ani de mariaj: 'Temerea cea mai mare a fost legată de...'

Începând de la apropiați și cei care-i cunosc, toți se întreabă chiar și acum, la un an de la divorț, care a fost motivul. Nici Alina Sorescu, nici Alexandru Ciucu nu au vrut să spună lucrurilor pe nume în fața tuturor. Astfel au lăsat loc de interpretări.

Citește și: De ce merge Alexandru Ciucu atât de des la Paris, în plin proces de divorț de Alina Sorescu:„Am niște planuri mari'. S-a spus că ar avea o idilă secretă

Citește și: Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și fetițele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu:”Nu am o perioadă tocmai ușoară”

Citește și: Florin Dumitrescu, după ce Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la Cuțite:”Ai avut un parcurs remarcabil”

Citește și: Daniela Crudu va avea o fetiță:„Am fost la doctor și…'

Care a fost motivul divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, după 12 ani de mariaj

De-a lungul relației dintre cei doi, Alexandru Ciucu a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa fostei partenere. Cu toate astea, nu putem să nu ne aducem aminte faptul că designerul a avut unele îndoieli. La începutul relației, ambii se temeau în ceea ce privește diferența de vârstă. Ani mai târziu însă, mărturisea că au reușit să treacă peste toate diferențele și nu sunt probleme în acest sens.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit din cauza diferenței de vârstă?!

Analizând aceste declarații din trecut ale lui Alexandru Ciucu, toată lumea se întreabă acum dacă nu cumva chiar diferența de vârstă de care se temeau la început le-a adus sfârșitul mariajului. Într-adevăr, nimeni nu știe concret, dar cei mai mulți tind să creadă acest lucru.

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea. În tot acest proces de maturizare forțată dar se pare că dorința de a rămâne împreună a fost mai mare. Și educația primită ne-a făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații', povestea Alexandru Ciucu la începutul mariajului.

Alexandru Ciucu despre Alina Sorescu: 'Nu reușește niciodată să țină un secret'

Ei bine, nu putem să nu ne aducem aminte și de momentele în care Alexandru Ciucu vorbea cu iubire despre soția lui. Pe atunci, el o caracteriza ca fiind femeia perfectă pentru el, însă pe parcurs lucrurile au luat o altă întorsătură. Au ajuns la divorț și nimic nu i-a mai putut face să se împace, nici măcar cele două fetițe pe care le au împreună.

'Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare. E sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare. Este și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză', mai spunea Alexandru Ciucu la începutul mariajului.

Ce interdicție le-a dat Alexandru Ciucu celor două fiice ale sale

La sfârșitul lunii septembrie a avut loc spectacolul organizat de Alina Sorescu, Suflet de copil, la Sala Palatului. Cântăreața a fost prezentă la show alături de 'Picii' săi, cărora le predă ore de canto. Nici cele două fiice pe care le are cu Alexandru Ciucu nu au lipsit, însă nu au putut cânta și ele.

Surse apropiate ale vedetei au declarat că cele două fiice au fost prezente la concert doar ca spectatoare. Alexandru Ciucu le-ar fi interzis să aibă vreo activitate de acest gen.

'Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate', a declarat, pentru PlayTech, o persoană din apropierea celor doi încă soți.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter