Ce regulă a impus Ramona Păuleanu pentru musafiri, după ce a născut: „Înainte întâmpinai oaspeții cu pâine și sare, acum...”

Publicat pe

Care este noua regulă impusă de Ramona Păuleanu pentru musafirii săi. Ramona Păuleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta s-a făcut remarcată atât datorită frumuseții sale, cât și a profesionalismului de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Recent, ea a postat pe Instagram un videoclip în care arată cum sunt întâmpinați cei care îi trec pragul. Iată ce regulă a impus bruneta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ramona Păuleanu este o vedetă extrem de apreciată de publicul larg. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă în televiziune, ci este urmărită și de mulți oameni pe rețelele de socializare. Recent, aceasta a publicat un videoclip în care arată cum sunt întâmpinați cei care îi trec pragul. Se pare că oaspeții ei au parte de un mic test înainte de a lua contact cu vedeta de la ProTV!

Ce regulă a impus Ramona Păuleanu pentru musafiri, după ce a născut: „Înainte întâmpinai oaspeții cu pâine și sare, acum...'Ce regulă a impus Ramona Păuleanu pentru musafiri, după ce a născut: „Înainte întâmpinai oaspeții cu pâine și sare, acum...'

Fanii au rămas șocați de gestul vedetei și au reacționat imediat. Iată la ce test au fost supuși musafirii ei!

Citește și: Cum se simte Ramona Păuleanu la 6 luni după nașterea prematură a gemenilor:„Am fost cea mai nenorocită ființă și cea mai fericită’

Citește și: Cum arată Ramona Păuleanu de la PRO TV, însărcinată în 7 luni, cu gemeni:'Nu mi-a fost bine de la început'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient’

Citește și: Cine este Ionuț Popa de la Survivor 2022.Luptă să ajungă în Cartea Recordurilor

Care este noua regulă impusă de Ramona Păuleanu pentru musafiri, după ce a născut

Ramona Păuleanu a impus o nouă regulă la intrarea în locuința sa! Musafirii acesteia trebuie obligatoriu să se testeze înainte de a-i trece pragul. Înarmată cu un coșuleț cu teste COVID-19, vedeta de la ProTV s-a filmat în timp ce își întâmpina o prietenă. Ba mai mult, a făcut imaginile publice și a primit un val de reacții pozitive din partea fanilor!

Înainte întâmpinai oaspeții cu pâine și sare. Acum, cu teste rapide Covid', a scris ea alături de videoclip.

A dat în judecată spitalul Filantropia

În anul 2021, Ramona Păuleanu anunța că este gravidă și că urmează să aducă pe lume un copil. Lucrurile au luat o întorsătură bruscă, iar aceasta a născut prematur, la 7 luni, o fată și un băiat. Fiul ei a luat o bacterie de la spitalul Filantropia și a petrecut mai multe zile sub supravegherea medicilor. Ulterior, ea a dat în judecată instituția și cere despăgubiri de 1 milion de euro.

Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i suma să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta.De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul asta, dar acum știu că merg până în pânzele albe’, a scris ea pe Facebook.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter