Carmen Brumă – Noua vedetă Happy Channel

Publicat pe

Cunoscută pentru promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos, Carmen Bruma revine în televiziune, ea urmând să realizeze pe postul Happy Chanel emisiunea Happy Life by Carmen Brumă'.

 

In cadrul emisiunii, Carmen va dezvălui care sunt secretele unei siluete de invidiat, care sunt condițiile unei diete echilibrate sau care sunt cele mai bune metode de prevenție.

 

Sunt bucuroasă să mă alătur unei echipe tinere și profesioniste și sper ca informațiile pe care le voi aduce în rubricile mele să fie pe măsura așteptărilor publicului Happy Channel, un public preponderant feminin și educat care apreciază cu siguranță importanța unui stil de viață sănătos în vremurile pe care le trăim. Vor exista mai multe rubrici ( Happy Doc' , Happy Fit', Slabește-mă, Brumă!'), iar telespectatorii vor afla într-o manieră relaxată și neconvențională informații utile care să-i ajute să prevină problemele de sanatate, să fie în formă și să se simtă bine in propria piele. Un om sănătos nu are cum să nu fie fericit!', a declarat vedeta.

 

Carmen ii va avea colegi pe Criss, Vlad si Rapha care au lansat proiectul „Happy Day” odată cu rebranding-ul stației. Succesul de care s-a bucurat emisiunea în rândul telespectatorilor a dus la producția unei variante extinse, ce va fi difuzată de Happy Channel în această toamnă.

 

Carmen Brumă – Noua vedetă Happy ChannelCarmen Brumă – Noua vedetă Happy Channel
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter