Chrissy Teigen şi John Legend – În vacanţă la Saint Tropez cu micuţa Luna

Publicat pe

Anul acesta, Chrissy Teigen şi John Legend au devenit părinţi pentru prima dată, Chrissy aducând-o pe lume pe Luna, o fetiţă pe care şi-au dorit-o enorm.

 

Acum, întreaga familie se bucură de o vacanţă la Saint Tropez, unde cuplul a fost surprins în timpul unei plimbări prin port.

 

La 3 luni după ce a devenit mamă, Chrissy afisează o siluetă perfectă, vedeta arătând super bine într-o pereche de pantaloni scurţi şi un top alb.

 

Ea şi-a permis să se răsfeţe cu o îngheţată, în timp ce John a ţinut-o în braţe pe micuţa Luna care dormea liniştită.

 

Chrissy Teigen şi John Legend s-au căsătorit în 2013, însă relaţia lor a început în 2007, când ea a apărut în clipul artistului, „Stereo'.

 

Cei doi au încercat mult timp să aibă un copil, apelând chiar şi la fertilizarea în vitro. „Nu a fost uşor, dar nu ne-am dat bătuţi şi am continuat să încercăm, deoarece eram nerăbdători să aducem pe lume primul nostru copil, să ne marim familia. Suntem atât de fericiţi că s-a întâmplat, în sfârşit. Vă mulţumim pentru dragostea şi urările de fericire', scria Chrissy când a anunţat că este însărcinată.

 

Foto: Northfoto

 

Chrissy Teigen şi John Legend – În vacanţă la Saint Tropez cu micuţa LunaChrissy Teigen şi John Legend – În vacanţă la Saint Tropez cu micuţa Luna

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter