Carmen de la Sălciua, adevărul dureros despre operațiile estetice prin care a trecut: "N-am putut să respir șase zile..."

Publicat pe

Carmen de la Sălciua a recunoscut, de-a lungul timpului, că a apelat la trucuri estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, însă abia acum a vorbit și despre partea neplăcută a intervențiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu peste 200 de mii de urmăritori pe Instagram, o ascensiune în topuri care a lăsat-o pe Delia în urmă și piese care au înregistrat și 12 milioane de vizualizări pe YouTube, Carmen de la Sălciua este fără îndoială un artist-model în România. Dincolo de muzică, femeile care o admira pe rețelele de socializare vor să se îmbrace ca ea, să se machieze ca ea, să arate ca ea.

Artista de muzică populară îi contrazice pe cei care susțin că ar avea implant mamar și le-a mărturisit fanilor săi că singura operație estetică pe care o are este cea de la nas. În rest, „mici ajustări la nivelul feței”.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta', a povestit Carmen într-o discuție cu fanii săi, pe Instagram.

Carmen de la Sălciua, adevărul dureros despre operațiile estetice prin care a trecut: "N-am putut să respir șase zile..."Carmen de la Sălciua, adevărul dureros despre operațiile estetice prin care a trecut: "N-am putut să respir șase zile..."

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat', a mai spus artista.

Citește și:

Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte de operațiile estetice. Cântăreața s-a transformat complet

Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu!„, dar cu îmbunătățiri

Carmen de la Sălciua declara, în urmă cu ceva timp, că nu acceptă să fie judecată pentru deciziile sale legate de aspectul fizic și susținea că este „așa cum a lăsat-o Dumnezeu”. Cu toate astea, admite că și-a făcut o serie de îmbunătățiri, precum mărirea buzelor, tatuarea sprâncenelor, corecții cu acid hialuronic și altele, pe lângă rinoplastie.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie ! 

Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa! 

Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea! Din păcate nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arata un om nu are nimeni dreptul să judece!', a scris Carmen de la Salciua pe contul ei de Instagram acum ceva timp.

Citește și:

Delia a imitat-o pe Carmen de la Sălciua! Cântăreața de muzică de petrecere a depășit-o pe artistă în Trending, pe Youtube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter